Модните грешки, които жените допускаме


Модните грешки, които жените допускаме
Снимка: iStock/Guliver

Сигурни сме, че сте ставали свидетели на модни гафове дори на червения килим. Много голяма част от жените допускат генерални грешки, когато избират дрехите и аксесоарите си. Ако искате винаги да изглеждате стилно, модерно и елегантно, вижте кои са най-често допусканите модни грешки:

1. Прекалено натрапчиви бижута 

Аксесоарите са перфектният завършек на всяка визия, няма две мнения по въпроса. Доста жени залагат на масивните и прекалено натрапчиви бижута. Това определено не е правилният избор. Когато аксесоарите са прекалено забележителни, хората се фокусират върху тях, а не върху цялостния ви външен вид. Също така е възможно да изглеждате прекалено накичени, ако бижутата не са подходящи.

БИЖУ СПОРЕД ЗОДИЯТА!

2. Прекалено разголени дрехи 

Късата пола и голямото деколте определено са знак за прекалено вулгарен външен вид. Препоръчваме ви да не ги носите, защото ще създадете лошо впечатление на много хора. Дори да имате перфектно изваяно тяло, не е нужно всичко да излагате на показ. Разбира се, може да покажете красивите си извивки, но не прекалявайте.

3. От горе до долу в маркови дрехи 

Може да бъдете стилна само в обикновени дънки и елегантна блуза. Дамите, които се обличат изцяло в маркови дрехи, смятат, че по този начин изглеждат изискано и стилно, но това не винаги е така. Скъпите дрехи не винаги дават гаранция за красив външен вид. Доста често дори изглеждат нелепо. Семплият външен вид е по-добрият избор и доста често няма никакво значение каква е цената на дрехите, които сте избрали.

4. Прилепнали светли панталони

Доста дами харесват светлите прилепнали панталони. За съжаление, те не отиват на всяка жена. Ако нямате хубаво тяло, ви препоръчваме да не обувате такива дънки. Има много други модели, с които ще изглеждате по-добре. Белите и светли дънки може да се окажат нож с две остриета. Да, те са модерни, но това не означава, че отиват на абсолютно всяко тяло.

5. Не изневерявайте на собствения си стил 

Въпреки постоянно променящите се модни тенденции, винаги купувайте това, което наистина ви харесва. Много жени робуват на марки и обличат дрехи, които всъщност дори не харесват. Не обръщат внимание на това дали тези толкова модерни дрехи им стоят добре, важното е, че са дизайнерски. Не правете това! Носете дрехи и аксесоари, с които ще се чувствате комфортно и уверено. Винаги оставайте верни на стила си, независимо от модните тенденции!

6. Обличат неудобни дрехи

Модата и удобството вървят ръка за ръка. Ето защо, ако искате да изглеждате добре, първото условие, на което трябва да отговарят дрехите ви, е да бъдат удобни. Обличането на неудобни дрехи и обувки ще ви изиграе лоша шега, защото първо не изглеждат добре, второ, защото движенията ви ще бъдат затруднени. Това е всичко друго, но не и стилно. Ето защо, ако искате да изглеждате добре, уверете се, че дрехите ви са преди всичко удобни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама