Мода

На какво залагат модните марки през есен/зима 2017-18

  • На какво залагат модните марки през есен/зима 2017-18
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 14.09.2017 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

За жалост горещите летни дни останаха в миналото. Залостете здраво прозорците, за да се предпазите от вятъра и отворете хубаво ушите и очите за тенденциите през есен/зима 2017-18. Световноизвестните марки определено има какво да ви покажат.

Блясък

Сложете роклята си за през нощта, подправете я с още малко блясък и ще се припознаете в една от куклите на червения килим, представящи марките Dolce & Gabbana и Saint Laurent. Световноизвестните дизайнери ви призовават да забравите за скучните дънки и анцузи и да се отдадете на сребристия цвят, не само вечер.

Saint Laurent

Костюми

Ясно изразени рамена, двойни гърди и елегантно пресовани панталони - на това наблягат марки като Alexander McQueen и Calvin Klein. Това е всекидневна униформа, подходяща за офиса и извън него.

Alexander Wang

Синьо

Забравете забавното розово, както и страстното червено, и се доверете на скучното тъмното синьо, защото това ще е цветът на есен/зима 2017-18. Имена като Bottega Veneta и Miu Miu не пропускат да се заиграят с цвета на морето и небето, защо не пробвате и вие?

Miu Miu

Завръщане на талията

Вълната на феминизъм заля и модния подиум на Louis Vuitton и Dior. Женската талия е подчертана с ексцентрични колани, които мощно си проправят път към тенденциите през зимните месеци.

Louis Vuitton

70-те години през 21-ви век

Определено 70-те години ще напомнят за себе си през есен/зима 2017-18. Цветни палитри, широки кройки и специално отношение към кадифето – на това залагат Calvin Klein, Max Mara, Prada и Gucci.

Calvin Klein

Кожа

Кoгато чуете думата кожа, се сещате за онази неудобна материя, в която се чувствате като статуя. Забравете за това, защото Saint Laurent и Valentino решиха да покажат, че естествената материя може да не само удобна, но и мека и да се носи всекидневно и с удоволствие.

Saint Laurent

 

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.