Ники Минаж участва в празничен филм (видео)


Ники Минаж участва в празничен филм (видео)
Снимка: H&M

Тазгодишната коледна кампания H&M Holiday 2017 e водена от кратък филм с участието на Ники Минаж, Джеси Уилиамс и Джон Туртуро.

Филмът, под режисурата на Йохан Ренк, разказва история за паралелна вселена, пълна със запомнящи се персонажи и всеобщото послание за съпричастност и взаимогрижа.


Като истинска съвременна трактовка на класическа приказка, основната сюжетна линия на филма се фокусира върху приключенията на малко момиче, което проследява злия брат на Дядо Коледа, за да спаси празничния сезон от егоизма му. Ники Минаж играе ролята на майка на малкото момиче, а по-късно се превъплъщава и в приказна фея на име Wisest Thingy, докато Джеси Уилиамс влиза в ролята на бащата, както и на свръхестествения Fastest Fairy. Джон Туртуро, от своя страна, е в ролята както на Дядо Коледа, така и на неговия зъл брат.

"Харесвам силното послание на филма и най-вече начина, по който това малко момиче олицетворява героя, който живее във всички нас", споделя Ники Минаж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама