Панталон с "paper bag" талия - хит това лято

  • Панталон с
    Дата: Снимки: Instagram
Дата: 17.06.2019 Снимки: Instagram
Iwoman.bg

Имате ли панталон с висока талия? Ако отговорът е да, то със сигурност ще се зарадвате да научите, че през тази година те са все така актуални. Ако ли пък все още нямате – то тогава помислете дали гардеробът ви няма да се зарадва на един нов чифт от тези колкото класически, толкова и нестандартни модели.

Високата талия на панталоните и по-точно нейната мода силно напомня на приливни и отливни морски течения. През 2019-та обаче тези модели не просто изживяват своя ренесанс, ами претърпяват направо метаморфоза, защото не са просто с "висока талия", а с "paper bag" такава.

Сигурни сме, че знаете какво е paper bag! Поне в буквален превод… Да, точно така хартиена торбичка/хартиен плик (от английски език). В панталоните, за които ви разказваме, обаче няма нищо от хартия, тя все пак е възможно най-непрактичният материал.

Талията на панталоните се нарича по този начин, защото силно напомня на превързан в горната част хартиен плик и по-конкретно на набора, който се образува. За да се постигне този ефект в горната част на панталона, се използват широки колани или панделки, които пристягат около кръста и създават необходимия обем. Доста красив обем, ако трябва да признаем! Именно набраната талия има свойството да прикрива умело недостатъците в коремната област да стои добре на почти всяка фигура.

Не забравяме ли нещо? Да, определено забравяме да спомене, как панталоните с талия paper bag оптически издължават силуета.

ВИЖТЕ КАК ДА НОСИТЕ ТОЗИ ПАНТАЛОН ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.