Последните тенденции при чантите за лято 2017


Последните тенденции при чантите за лято 2017
Снимка: iStock/Guliver

Аксесоарите без съмнение са едно от задължителните допълнения зя всяка визия, независимо дали става въпрос за официален, или ежедневен тоалет. А когато заговорим за аксесоари, няма как да не обърнем внимание на най-важния от тях - чантата. Тук ще ти покажем какъв модел да избереш и как да ги носиш, за да не останеш незабелязан.

Наслагването на чанти вече е факт

Един от най-горещите трендове при чантите в момента е така нареченото "наслагване", познато ни от последната колекция на Gucci. Вечно недостатъчното място вече не е проблем, когато не носим просто една, а две чанти. Всъщност самият тренд тръгва от най-горещите модни ревюта тази година и много бързо извоюва своята позиция в ежедневието. Нашият съвет за постигане на такъв ефект е добавянето на малък клъч към дамската чанта. Резултатът ще те изненада!

#almaty #walkingstreets #vsco #vscocam #spring #twobags

A post shared by Travel Is My Middle Name (@rita.clever) on Apr 19, 2017 at 6:56am PDT

Придай характер на чантата си

Вниманието ни привлякоха и персонализираните чанти. Да, декорирането на чантата ти по твой вкус ще ти донесе не само уникалност, но и ще привлече всички погледи. Достатъчно е просто да залепиш любимите си апликации от най-близката кинкалерия и си готов!

New babies ❤️#gucci #bag

A post shared by Fadwa_mellouk (@fadwa_melouk) on Jul 20, 2017 at 2:47am PDT

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама