Първият монобранд бутик на Love Moschino в България


Първият монобранд бутик на Love Moschino в България

Любовта е отговорът на всеки въпрос, а тази към модата е непреходна. Затова на 5-ти април със звездно парти , зад чийто пулт бе един от най-добрите български диджеи –DJ Doncho, отпразнувахме първия монобранд бутик на Love Moschino в България.

Събитието събра куп известни личности – Алисия, Преслава, Гери-Никол, Криско, стилистът на звездите Стоян Апостолов, Станислав Дочев, Драго Симеонов, Рая Пакова, блогърките Звезделина Цолова от Mint Stories by Zvezdelina Tsolova, Ели от Mademoisellie, Тина от cvetybaby.com, Ванина от Style inspiratrice.


Топ клиенти на бранда, които прекрачвайки прага на новото модно пространство в Paradise Center се убедиха, че любовта наистина се случва. Жадни за нея, за мода, за приятни контакти и нови срещи гостите вдигнаха чаши с коктейли с делукс водка CÎROC и се потопиха в цветната и любовна атмосфера, създадена от дрехи и аксесоари с принтове и апликации на сърца, дини, цветя, флорални мотиви и наивистични рисунки на момичета, привични както за дамската, така и за мъжката пролетно-лятна колекция на бранда.

Такава стилна вечер с красиви лица носи позитивен заряд, защото любовта е заразна, а ние дадохме късче от своята на всеки, уважил събитието ни.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама