Рисуват безплатно кецове на Converse


Рисуват безплатно кецове на Converse

През 2017-та година Chuck Taylor, най-легендарният модел спортни обувки на Converse, става на 100 години. 

За да отбележи годишнината и да отпразнува пролетта, Converse инициира кампанията "Оцвети пролетта”. Марката покани трима български визуални артисти да дадат индивидуален облик на емблематичните класическите кецове, като нарисуват нещо върху тях.

На 1 април в магазина на Converse, в Сердика Център, художниците Гергана Станчева, Точка и Теодор Лозанов ще представят своя прочит на пролетта върху няколко чифта бели кецове. 

Всеки клиент на Converse ще може да персонализира безплатно новите си кецове си с помощта на някой от тях. Кецовете също така ще се продават с 30% отстъпка.

За художниците:

Теодор Лозанов живее в Страната на изкуството, модерен човек и художник със силна индивидуалност, илюстратор, чиито творения не могат да бъдат объркани - експресивни, цветни. Нашумя с изложбата „Алиса на Теодор Лозанов”, а много би искал да илюстрира Майстора и Маргарита

То4ка е момичето, което прави Sofia Monsters - една от много харесваните Facebook-страници, в която софийските чудовища оживяват на неочаквани места.

Подобно на Банкси, То4ка не желае да афишира име и фамилия. "С тази разлика, че Банкси наистина има за какво да се крие, защото ако го хванат, може и да го арестуват. А аз просто предпочитам да ме свързват повече с нещата, които правя, отколкото с личността ми", казва То4ка.

Рисува по Converse още като ученичка и много обича кецове. 

Гергана Станчева е от Пловдив и винаги е рисувала. Илюстрира разнообразни неща, занимава се с уеб, графичен дизайн и като цяло проекти, които я грабват.

Вуйчо й рисува, дядо й е бил архитект, сега сестра й е архитект. Другият й дядо е музикант. Изобщо... Разбирате за каква фамилия става дума.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама