Ризите, от които имате нужда


Ризите, от които имате нужда
Снимка: iStock/Guliver

Ризи, ризи, ризи – напоследък сме толкова обсебени от тях. Не само защото есента идва и ваканционният период свършва, което означава, че повечето от нас се връщат в офиса. А и да си признаем – цяло лято носим ризи, при това навсякъде, дори на плажа. Затова днес ще си говорим за 5-те ризи, които според нас всяка дама трябва да притежава – нито прекалено малко, нито прекалено голямо количество. 5 е идеалната цифра.

Разбирайте, че говорим генерално за цветове, материи и стилове. Не поставяме нищо в рамка, а само ви даваме идеи какво е добре да се намира в гардероба ви.

Изчистената, неструктурирана бяла или черна риза

Спасител в много, ама много случаи, една от малкото дрехи, които абсолютно никога не са извън тенденциите – ризата в бяло или черно ще бъде най-добрият ви приятел. Питайте Кари Брадшоу, тя ще се съгласи с нас.

Ретро - копринени ризи

Все една трябва да ви се намира – подхожда на всичко останало: поли, панталони, гащеризони с презрамки. Ако пък ризата ви е наистина винтидж – е, ще знаете само вие, защото най-вероятно няма много да й личи на външен вид, но пък и сами ще й се радвате премного!

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама