Световни гост-дизайнери в третата вечер на Sofia Fashion Week


Световни гост-дизайнери в третата вечер на Sofia Fashion Week
Снимка: SFW

През третата вечер гостите на Sofia Fashion Week имаха възможността да се запасят с идеи за идните топли сезони чрез колекциите на дизайнери от различни краища на света. Вдъхновени от пътешествия, лични преживявания, любов и от смелите жени - по подиума видяхме редица интересни линии, всяка от които носеща индивидуално послание.

Начало на ревютата постави креативният дизайнер на италианския бранд Curiel. Марката носи със себе си таланта и вдъхновението на поколения жени от семейство Curiel и събра погледите с фини, но величествени тоалети.

Bapa Kids Store трогна гостите на събитието с модна селекция облекла за най-малките, представени от очарователните клиенти на бутика.

Детски облекла видяхме и сред дизайните на Nina Naustdal, която изпъкна с колекция, вдъхновена от разцъфващи екзотични цветя и включваща красиви бродерии, декорации, пера и женствени силуети.

Inside Us се отличиха с атрактивно шоу и една семпла, но смела и безкомпромисна линия, потопена в един авангарден и артистичен стил.

Междувременно, дизайнерът на Sena Design, Ася Димитрова ни даде възможността да се пренесем в пътешествията по света, вдъхновили пролетно-лятната й колекция. Красивите цветове и фееричните рокли предизвикаха искрени усмивки и усещане за слънчевото лято.

Атрактивна, колоритна, свежа – колаборацията между Plavai.bg и Miami Bag накара гостите на Sofia Fashion Week да отплават към едно невероятно място, където лятото е вечно, а проблемите и грижите – мираж. Морското приключение ни предостави възможността да се насладим на модерни и водоустойчиви чанти във весели цветове.

Paola Yactayo представи дизайни, отразяващи чувствеността и силата на латиноамериканките. С тях тя потопи гостите в духа на Мексико и ги подготви за идния сезон.

Финалът на вечерта бе поверен на вдъхновяващия Marvin Nonis, който поставя фокуса върху облеклата, които ласкаят фигурата, повдигат самочувствието и карат дамата, която ги носи да се чувства непобедима. Освен с интересни цветове, той впечатли и с атрактивни форми и тоалети изпипани до последния детайл, някои от които – създадени специално за българската сцена. След края на събитието, колоритният дизайнер сподели своите впечатления от гостуването му в България по случай Sofia Fashion Week SS19 и изрази силно желание да ни гостува отново.

За приятната атмосфера допринесоха и изпълненията на Murda Boyz, модела Биляна Лазарова и певицата Цвети Радойчева.

След шоуто присъстващите се възползваха от възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити в първия по рода си Sofia Fashion Week Store.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама