Тенденциите при чантите тази есен


Тенденциите при чантите тази есен
Снимка: Getty Images/Guliver

След като ви запознахме с тенденциите при дрехите, прическите и грима за есен 2017, идва ред и на любимите ни чанти. Този сезон се пригответе за по-смели модели, с които да привличате вниманието към себе си. И помнете, че детайлите са най-важни.

Детайли в изобилие

Ярки цветове, винтидж флорални елементи, графични принтове, вериги и брокатени платове се съчетават умело в чантите тази есен.

Змийски принт

Чантите, вдъхновени от екзотиката, се завръщат с пълна сила. Това включва много изкуствена кожа, крокодилски щампи и леопардови шарки. Но най-актуален ще бъде змийският принт - като акцент или върху цялата чанта.

Китарна дръжка

Чантите с китарни дръжки бяха хит това лято и ще продължат да бъдат актуални и през есента. Шарените модели определено са ни любими, така че ще ги носим и този сезон.

Make a plain outfit standout with this pretty sling bag! Available in 8 different colors and bagstraps #coloredstraps #guitarstraps #bagsph #philippinemade #proudlyfilipino #slingbagsph #happycolors #buylocalbagsph #filipinomade #cdobased #cdoseller

Публикация, споделена от Furballs and Charms (@furballsandcharms) на

Дневен клътч

Обикновено сме свикнали да носим клътчове на вечерно събитие или парти. През есента на 2017 на мода ще са по-големите модели, така че пропуснете тези с размер на портмоне. Покажете стил с ярки цветове или закачливи надписи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама