Тенденция, която да пробваш: Палто без ръкави


Тенденция, която да пробваш: Палто без ръкави

Палтото без ръкави може да звучи като малко абсурдна идея за студените месеци, но е абсолютен хит през този сезон. Освен това, противно на всеобщото мнение, то е неформално, практично и придава доза нестандартно излъчване дори на най-скучния тоалет. Неслучайно именно палтото без ръкави беше една от най-предпочитаните дрехи по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Ако още не сте сигурни дали да заложите на този тренд през ноември, по-добре вижте нашите предложения и разберете как чудесно може да го съчетаете с… всичко!

С бойфренд и слим дънки

Елегантно и удобно, палтото без ръкави може да бъде съчетано с почти всички популярни стилове и дрехи, които предпочитаме. Чудесно се вписва в спортните и неглижирани визии, така че без проблем може да го съчетаете с любимите си „бойфренд”-ки или слим дънки. Изборът на обувки отново зависи изцяло от вас – както токчетата, така и симпатичните есенни обувки на равна подметка седят страхотно!

С пола или рокля

Нали не си помислихте, че ще се наложи да оставите женствените поли и рокли в гардероба? Палтото без ръкави чудесно ще се съчетае както с елегантна миди пола, така и с къса рокля.

Милитъри тренч, но не съвсем

Палтото без ръкави идва до нас във всякакви материи, цветове и стилове. То може да бъде леко и феерично, наподобяващо шлифер, но и плътно и топло, придаващо тежест на тоалета. В случай, че традиционният бежов или петролено зелен тренч ви е омръзнал, може би е време да го замените с по-модерна версия.

Oversize и елегантност в едно

Ако сте си мислили, че горните две понятия са тотално несъвместими, представяме на вашето внимание oversize палто без ръкави в бежово! То сякаш е създадено за дамите, които постоянно се чудят как да разнообразят скучната делова визия.

Ярко, цветно и свежо

От меки, пастелни и неутрални цветове до наситени и ярки такива. Вие избирате кой най-много подхожда на стила ви. В случай, че отрицателните температури навън не ви карат да оставите цветните и свежи дрехи в гардероба, то непременно се сдобийте с палто без ръкави в червено, жълто или цвят горчица.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама