The Angès Èthèrès: Те са плюс сайз и обичат модата


The Angès Èthèrès: Те са плюс сайз и обичат модата
Снимка: ПР

Блогове да ги ринеш. Само, че наистина са малко българските блогове, които представят алтернативно съдържание. Преди време ти разказахме за една наша любима plus size моделка, а днес ще те запознаем с вече любимите ни (а и едни от първите) plus size блогъри в България. Нека те запознаем с тях. Те са Ралица, Ради и Тина, но ще ги наричаме с другото им име - The Angès Èthèrès.

The Angès Èthèrès... Интересно име. Бихте ли разказали малко повече откъде се появи, как се разви като идея и как стигна до това да се превърне в блог?

И трите започнахме да следим чужди блогъри и ютюбъри още преди 10 години, когато това не беше изобщо популярно в България. Винаги сме се възхищавали на работата им и тайно сме искали да имаме нещо подобно, което си е наше. Преди половин година решихме да го направим реалност и резултатът се появи вследствие на изненадваща мотивация от наша страна, няколко месеца интензивна работа по сайта и контента.

Как бихте определили стила си?

Стилът ни е много различен една от друга. Комбинираме различни визии от спортно-елегантни до изцяло формални, зависи от ситуацията и настроението ни. Разбира се, че гледаме световните тенденции и какво носят инфлуенсърите, но слагаме и нещо от себе си.

Защо смятате, че е важно да показваме алтернативността в модата? Светът насити ли се на регулярните модели и иска ли нещо ново?

От момчешката фигура на 90-те до крайно слабите модели на 00-те, светът отдавна се насити на клишираните модели. В последното десетилетие алтернативната мода е тази, която е за "малкия" човек, който не е висок 180 см и не тежи 50 кг. През 21-ви век всичко ново се приема по-добре, още повече, когато е достъпно за всички.

Plus size или your size? Защо приспадате към една категория в хорските очи и смятате ли, че тя е излишна?

Винаги your size. Дали си XS или XL, винаги ще има етикети, които като цяло са излишни, но хората много обичат да разделят по категории. Може би им е по-лесно за разбиране? При нас, докато се чувстваш добре с това, което носиш и харесваш това, което виждаш в огледалото, няма значение кой размер си. Другите имат проблем с това.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама