Това са тенденции при аксесоарите за пролет/лято 2017


Това са тенденции при аксесоарите за пролет/лято 2017
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да признаем, че пролет/лято е любимият ни сезон и се опитваме да запазим максимален фокус върху тенденциите при аксесоарите. Но няма как да не бъдем разсеяни от десетките актуални новости, които бяха представени на всички Седмици на модата. Ето и кои аксесоари ще ви помогнат да заблестите през най-слънчевите месеци от годината!

Чокъри

Колиетата, наподобяващи малко или много кучешки каишки, са възродена тенденция от 90-те години на миналия век. Тънките ленти, които се закопчават плътно по шията, могат да бъдат както еластични, така и изработени от кожа, велур, а защо не и комбинирани с други елементи.

Различни обеци

Ако сте от дамите, които редовно губят обеците си, то тази тенденция е точно за вас! Доказвайки, че красотата не се крие в перфектната симетрия, много популярни ще бъдат комбинациите къса и дълга обеца.

Колани тип корсет

През следващите месеци можете да "изиграете картите” си по най-добрия начин, използвайки новия тренд. Коланите тип корсет представят женската талия в най-добрата ѝ светлина, което обяснява и защо всички именити дизайнери им се довериха.

Чорапи на показ

Макар да изглежда малко фетишистко, не се учудвайте, ако видите сандали или равни обувки, комбинирани с чорапи до коляното. Актуалната тенденция обещава на показ да бъдат най-различни модели, така че можете да развихрите въображението си!

Гривни-другарчета

И докато двойките обици да се оказаха разделени през новия сезон, гривните определено ще имат повече късмет! Пролет/лято 2017 повелява и двете ви китки да бъдат украсени с подобни, дори еднакви гривни.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама