Вдъхновяваща пролет в Градината на Pandora (ВИДЕО)


Вдъхновяваща пролет в Градината на Pandora (ВИДЕО)
Снимка: Pandora

Обожаваме пролетта заради цъфналите дървета и прекрасните цветя, които ни носят зрителна наслада. Обичаме този сезон, защото символизира ново начало, вдъхновява ни да откриваме себе си, да развиваме своята креативност и да творим, заобикаляйки се с красота. 

Много повече от колекция, Градината на Pandora е място, в което да изразите себе си, нов начин да уловите емоциите и да подчертаете женствеността си.

Моделите от новата колекция са изцяло ръчно завършени и са направени от високачествени материали. Това позволява на всяка дама да добави индивидуалност в своята история от незабравими моменти.

Aкцентите в колекцията - пеперудата, четирилистната детелина, калинката и цветето - носят силното послание за лично развитие, създаването на късмет и изразяването на уникалната красота, идваща отвътре.

Изберете вашите модели и позволете на себе си свободата, която заслужавате с Градината на Pandora, която вече е налична в магазините на марката. Вдъхновете се също на pandora.net и поръчайте онлайн oт silvercourt.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама