Ако сте омъжена за Близнаци, прочетете това


Ако сте омъжена за Близнаци, прочетете това
Снимка: iStock/Guliver

Вашият съпруг е очарователен, оригинален, екстровертен и приключенски настроен. Но като се има предвид двойната енергия на неговия звезден знак, той може също да бъде нерешителен, неспокоен и възмутен от всеки, който се опита да наруши свободата му. Ето как да живеете със съпруг, който има два пъти по-голяма личност от всички останали.

1. Ако той е хаотичен

Той си пада по забавленията, лекотата и съвсем не е фен на процедурите и добре познатите дейности. Но когато се опитате да си създадете ритуали с дете-човек, който винаги е в движение, може да се окажете сами повече, отколкото бихте искали.

И така, какво прави една жена, омъжена за някой, чието мото е "Аз няма да порасна"? Терапевтът Зак Роулингс предлага практически съвети, които варират от бъдете конкретни и фактически, говорете ясно и заявявайте какво точно искате от него. Но преди всичко: "Не забравяйте, че неговият растеж и зрялост не са ваша отговорност. Знайте границите си и до къде сте готови да стигнете".

2. Ако той не може да взима решения

Един ден той сформира музикална банда с приятелите си, на следващия е готов да изкачва планини. Обичате, че вашият съпруг е страстен, но практично ли е това? Да, това всъщност не е негова работа. В края на краищата креативността му е част от това, което ви е привлякло в началото. Просто бъдете нащрек за признаци на ангажираност-фобия.

Ако вашият любим има проблем да потвърди дори важни планове до последната възможна минута, постоянно поставя собствените си нужди на първо място или се отдръпва всеки път, когато се приближите, тогава е жизненоважно да приоритизирате своя собствен живот. Това има две предимства - самосъхранение и привличане на Близнаци като молец към труднодостъпен пламък. Никога не се променяйте, за да се съобразите с ангажираността му.

3. Ако той е критикуващ

Част от забавлението (и проклятието) на омъжените за Близнаци е, че никога не сте сигурни коя личност ще се появи. Ще бъде ли онзи жизнерадостен, проницателен шегаджия или хрущящ, развълнуван критик? Не забравяйте най-важното. Всеки път, когато той е нервен, ядосан или критикуващ, това е проява на неговото вътрешно дете, което е било наранено в миналото. Затова вместо да го съдите или да се притеснявате за него, просто се опитайте да го подкрепяте и да го разбирате. Това може да направите като: зададете граници, споделяте само това, което чувствате в момента и да станете любопитни и състрадателни за това, което поражда тяхната негативност.

Когато хората са критични и осъдителни, това често е повече за тях, отколкото за нас. Все пак това ни дава възможност да научим повече за себе си, да се грижим добре за себе си и да се учим да реагираме разумно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама