Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 19 септември


Една зодия ще се ВЛЮБИ в хороскопа за 19 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда щастието ще ви следва по петите. Ако дадете обещание направете всичко възможно, за да го изпълните. Очакванията към вас ще са големи.

Телец

Тази сряда може да бъде решаваща за връзката ви. Това е ден, подходящ за изясняване на отношенията и начертаването на съвместни планове за бъдещото. Не се страхувайте да предприемете по-сериозни крачки.

Близнаци

Тази сряда може да се покажете в истинската си светлина. Крайно време е да отхвърлите някои предразсъдъци най-вече към самите вас.

Рак

През този ден заложете на интуицията и това, което сърцето ви казва. В края на деня може да установите, че сте получили много повече, благодарение на този вид поведение.

Лъв

Денят е предназначен за дълго отлаганите дела.  Освен, че вече не разполагате с много време, точно днес ще имате достатъчно увереност и смелост.

Дева

През този ден обстоятелствата ще се променят във ваша полза, макар и в разрез с плановете ви. Не губете време в ядосване, а действайте!

Везни

Тази сряда, ако искате нещо повече от връзката си ще трябва да се осмелите да по-смели стъпки. Помислете добре кое ви е по-важно, но не изневерявайте на желанията си.

Скорпион

Това е ден, в който да се осмелите да промените  правилата. Мнозина ще ви бъдат благодарни, а вие ще спечелите повече, отколкото предполагате.

Стрелец

Днес може да имате някои колебания в чувствата си, но важното е да не се обезкуражавате за общото ви бъдеще. С необходимите думи ще постигнете това, което искате.

Козирог

Мечтите и желания ви вече се простират доста далеч и се страхувате как ще бъдат приети от партньора ви. Най-добре започнете направо, но все пак балансирано.

Водолей 

Днес заложете на разума. Изразяването на каквото и да е крайно мнение може да има силно отражение върху самочувствието ви, а сега нямате нужда от подобни вълнения.

Риби

Помислете за повод, който да отбележите с партньора си. А може и без повод. Важното е да си напомните, че се обичате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама