Хороскоп за тази седмица, 25-31 октомври


Хороскоп за тази седмица, 25-31 октомври
Снимка: iStock

Овен

Очаква ви приятна и успешна седмица. Във втортик ваш приятел може да ви даде ценен съвет или да ви направи важна услуга. В сряда колегите ще подкрепят вашите предложения, а шефът ви може да ви награди с бонус. Четвъртък е много подходящ ден за вземане на отговорни решения. В петък направете оценка на текущите дела и коригирайте плановете, както сметнете за добре. През уикенда изключете телефона и не си и помисляйте за работа.

Телец

Очаква ви прекрасна седмица в емоционално отношение. Ще съумеете да реагирате на всичко спокойно и ще намерите позитивност дори в трудна ситуация. Никой няма да е в състояние да ви изкара от равновесие. В сряда се пазете от чужди съвети, възможно е да имате скрити недоброжелатели. В петък помислете какво бихте искали да промените в личен план, защото много скоро ще имате такава възможност. Почивните дни посветете на желанията си. 

Близнаци

През тази седмица ще се доближите съвсем близо до мечтата си. Ще имате невероятен късмет и сякаш цялата вселена ще ви помага, като премахва препятствията по пътя ви. Очаквайте подкрепа и от срана на близките ви.  Вашият любим човек ще се вслуша в съветите ви и ще ви помогне да реализирате плановете си. През почивните дни намерете весела компания, в която да се разтоварите от напрежението.

Рак

През тази седмица ще кипите от енергия и това ще ви помогне да успеете в работата. Събитията ще се развиват така, че да подпомогнат развитието на партньорства. В личен план е добре да се отървете от всички ненужни неща, които създават объркване в живота ви. Опитайте се да се разделите през почивните дни ще ви се отрази благоприятно. Все пак намерете някой друг час само за себе си.

Лъв

През тази седмица не правете грандиозни планове. Събитията ще са стихийни и някои от плановете ви може да се променят. Ще се наложи да се справите с няколко задачи едновременно. В сряда не предприемайте рискове, не залагайте и не давайте пари назаем. През почивните дни не оставайте на едно място. Намерете време за разходки, спорт и гостуване на роднини.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ 2022

Дева

През тази седмица е добре да забравите за съмненията. Може би сте малко разколебани, но това не означава, че ситуацията се е променила. Не забравяйте, че няма как да угодите на всички. Опитайте се да разберете, ако някой се опита да ви манипулира. Най-добре намалете общуването до минимум през периода. Почивните дни прекарайте в любимите си занимания. Не забравяйте за вълшебните свойства на музиката.  

Везни

Тази седмица е благоприятна за интересни запознанства, вълнуващи открития и ползотворно сътрудничество. В понеделник, за осъществяването на плановете ви, може да ви попречат неочаквани обстоятелства, но във вторник ще продължите победния си ход. В четвъртък и петък по-възрастните роднини могат да бъдат източник на ценни съвети. През уикенда ви очаква приятно пътуване.

Скорпион

През тази сeдмица се концентрирайте върху анализирането на собствените си желания. Разбирате ли какво искате най-много в момента? Ако е така - започнете да работите в подходящата посока и успехът няма да се забави.  В сряда или четвъртък ви очаква предложение за заемане на лидерска позиция. Това ще изисква много повече отговорност, време и усилия, отколкото си представяте в момента. Може да се надявате на повишаване на доходите. 

МЕЖДУ ТЕЗИ ЗОДИИ ИМА МНОГО СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ

Стрелец

Седмицата обещава да бъде доста динамична и стресираща. Още в понеделник ще трябва да се справите със спешни въпроси. В средата на седмицата може да бъдете притеснени от проблеми от миналото. Трбва да се справите с тях, за да очаквате напредък. В петък ситуацията ще се успокои. Това не означава да се захващате с нови задачи. Дайте си няколко дни покой. 

Козирог

Това е седмица, в която цялото ви внимание трябва да бъде насочено към финансовото ви състояние. Моментът не е подходящ да взимате заеми. Бъдете балансирани и разумни. В личен план се опитайте да подредите мислите и чувствата си. Сега е моментът да поправите своите грешки. Подобни стъпки ще ви бъдат полезни в близко бъдеще. Не забравяйте за семейството и приятелите през почивните дни.

Водолей

Тази седмица можете да постигнете успех, благодарение на вашите лични организационни умения и новаторски идеи. Във вторник не очаквайте някой друг да реши вашите проблеми. В сряда има вероятност да бъдете изпратени в командировка. В четвъртък очаквайте подобрение на финансовото ви състояние. През почивните дни се опитайте да не отлагате семейните задължения за по-късно. В личната сфера има въпроси, които не бива да се пренебрегват.

Риби

През тази седмица са възможни промени в професионално отношение. Опитайте се да бъдете по-съсредоточени, сега не е време за грешки. Ако усещате, че сте на ръба на силите си, може би трябва да проведете откровен разговор с началниците. Възможна е и смяна на работата, но премислете добре условията. Не се хвърляйте през глава. В личен план запазвайте спокойствие, само така ще излезете победител от всяка ситуация, а и ще запазите достойнството си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама