Седмичен хороскоп за 19-25 март


Седмичен хороскоп за 19-25 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се спасите от интригите, в които някой ще се опита да ви въвлече. Много вероятно е да бъдете обвинени в своеобразен заговор. Сега ще трябва да покажете, че сте имали най-добри намерения и ще че не възнамерявате да излизате от рамките на моралните устои. Във вторник и сряда може да получите информация, която ще обърка бъдещите ви планове за почивните дни, така че не бързайте да резервирате отсега. В петък ваш любовен проблем ще се разреши по най-добрия начин.

Телец

Тази седмица е добре в центъра на вниманието ви да бъде финансовото ви състояние. Не правете излишни покупки и направете разумна сметка на ресурсите, с които разполагате. Много от разходите ви може да бъдат преразгледани. Сега е добро време да преосмислите нуждите си и да се отървете от излишните харчове. В личен план може да се натъкнете на неразбиране от страна на партньора ви. Само търпението ще разреши проблема в полза и на двама ви, ако това искате.

Близнаци

Седмицата ще постави акцента на служебното ви развитие. Бъдете напористи и вярвайте дори в най-неосъществимите си идеи. Увереността, която излъчвате ще е от съществено значение при пробива ви. В сряда използвайте комуникационните си умения, за да привлечете съмишленици и съдружници. Не отстъпвайте от условията си. В края на периода може да почувствате известно изтощение, затова вземете мерки предварително. Осигурявайте си достатъчно сън и повече пресни плодове и зеленчуци.

Рак

През тази седмица основната ви задача ще бъде да координирате желанията си с реалната ситуация. Плановете ви са прекалено мащабни, за да бъдат реализирани в обема, в който ги жадувате. Сериозна пречка ще бъде вашето нетърпение всичко да се случи тук и сега. В момента, в който се отпуснете ще видите, че нещата ще започнат да се получават без да влагате толкова много усилия и нерви. Средата на седмицата е добро време за преговори, свързани с повишаването на доходите ви. В личен план ще имате пълното разбиране от страна на половинката ви, което ще ви накара да се чувствате на седмото небе.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама