Чужди марки обличат българите на Олимпиадата в ПьонгЧанг (снимки)


Чужди марки обличат българите на Олимпиадата в ПьонгЧанг (снимки)
Снимка: SportLive.bg

Българските спортисти по време на Олимпийските зимни игри в ПьонгЧанг ще бъдат облечени от популярни чужди марки. Преобладаващите цветове в тоалетите им са бяло и зелено.

В ролята на манекени за да презентират екипите се представиха сноубордистката Александра Жекова и скиорът-алпиец Алберт Попов.

Спортната екипировка е на италианската фирма VIST и включва яке, грейка, зимни черни панталони, блуза, две спортни горнища, кожени ръкавици, леко пухено зимно яке в червено-черно, шапка в цветовете на националния трикольор и др. Всички дрехи и аксесоари са от последната зимна колекция на фирмата. Те са изработени от висококачествени материали и са с уникален дизайн, изпълнен специално за българския тим. VIST облича за втори път българските олимпийци след Сочи 2014 и в последните години е сред най-бързо прогресиращата в сектора на ски и борд екипировката.

Обувките са на една от най-популярните в зимните спортове марки – Dolomite, която предоставя по два чифта на всеки – планински модел в зелено-черно и тип спортно-елегантен модел тип "кежуал" в черно.

За официалните облекла се е погрижила световноизвестната марка Conte of Florence. Визията е спортно-елегантна, а материалите както винаги в колекциите на тази фирма са от най-високо качество. Елегантните връхни дрехи в сиво за мъжете и в черно за жените се комбинират със светлосиня риза, тъмносин пуловер от кашмир и класически дънки. Привлекателната визия се допълва от шапки в пастелни цветове от тъмната гама и тъмносини ръкавици. Conte of Florence облича за първи път българските олимпийци, фирмата е прочута с висококачествените си платове от кашмир и мериносова вълна, с модерните си кройки и с това, че не използва изкуствени материали.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама