Много забавления на Витоша Летен Фест 2018


Много забавления на Витоша Летен Фест 2018
Снимка: ПР

В неделя, 22 юли, край х. Момина скала предстои четвъртото издание на Витоша Летен Фест.

Новото тази година ще бъде специалният кът, където аниматори ще забавляват децата със забавни спортни игри, рисунки, конкурси и надпревари през целия ден. Ще има и много подаръци за най-малките.

Напомняме и за рекордния награден фонд, осигурен от организаторите от Столична община и София – Европейска столица на спорта за участниците в състезанията от четвъртото издание на Витоша Летен фест.

Спортният празник включва състезания по планинско бягане и планинско колоездене, туристически поход, забавна програма, песни, демонстрации и танци, за зрителите са предвидени сцени с възможности за много игри, забавления, томболи и награди.

Най-интересното започва в 11 ч. на поляната пред хижа Момина скала, където по традиция се събират хиляди любители на планината, чистия въздух и активния начин на живот през празничните дни.

Като допълнителна емоция децата ще могат да ползват безплатно опънатия над Боянската река алпийски тролей, осигурен от "Мачирски спорт".

За участниците има осигурен безплатен транспорт, автобусите тръгват в деня на Феста от паркинга през централния вход на Националния стадион "Васил Левски" в 8.00 ч.

Витоша Летен Фест започва в неделя след 9.00 ч. пред х. Момина скала.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама