Супер тяло със скачане на батут (видео)


Супер тяло със скачане на батут (видео)
Снимка: ELFusion

Ако искате да влезете във форма и в същото време да се забавлявате, пробвайте да скачате на батут. Вече и у нас може да тренирате, подскачайки във въздуха. Става въпрос за най-големия батут парк в България, AREA 52, който беше официално открит миналата седмица в Sofia Ring Mall.

Знаете ли, че 10 минути скачане на батут са равни на половин час тичане? Инструкторите начело на уникалните фитнес класове в "AREA 52 Фитнес" знаят. За разлика от повечето спортове, този вид нискоинтензивна кардио тренировка редуцира напрежението, което се оказва на долните крайници и ставите, докато ви зарежда с адреналин и добро настроение за дълъг период от време. Също така въздейства положително върху лимфната система и подобрява баланса и координацията. При участие в упражненията се освобождава ендорфин, известен като хормона на щастието, който укрепва имунната система.

На откриването много известни личности сами се убедиха в това. Сред тях бяха Надя (на снимката) и Иван Тишев от уеб сериала "Не, така брат", Петър Стойчев, Свилен Ноев от "Остава" със семейството си, Никол Станкулова, Стаси Кара и Теодор Койчинов със сина си.

AREA 52 разполага с кошове за баскетбол за космически забивки, интерактивна стена, гладиаторска битка, въздушни възглавници. Батут паркът има още със състезателни съоръжения за скачане, отговарящи на международните стандарти. Специална зона за малчуганите между 2 и 5 години – едно посещение там със сигурност ще увеличи живота на леглата и матраците у вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама