5 признака, че върху вас може би има тежко семейно проклятие


5 признака, че върху вас може би има тежко семейно проклятие
Снимка: iStock/Guliver

Проклятията НЕ са евтино забавление! Също така се запитайте: Има ли този човек магическата способност да прави това сам? Има ли паричен поток, за да плати на някой, който да ви прокълне? Ако не сте сигурни, спрете да вкарвате параноични мисли в главата си.

1. Необяснима болест или нараняване

Ако по принцип сте здрави и започвате да страдате от необясними заболявания или случайни наранявания, това може да е признак за увреждане или зло око. Имайте предвид, че заболяването обикновено се появява в резултат на някакъв друг проблем, възникващ във вашето тяло, ум или дух. Затова първо разгледайте себе си като цяло, преди да преминете към концепцията за проклятието. Ако имате заболяване, което лекарите дори не могат да разберат, това може да е увреждане или лошо око, работещо срещу вас.

ХРАНИ СРЕЩУ ЛОШ КЪСМЕТ

2. Лош късмет

Обикновено вие сте късметлия. В рамките на разумното всичко продължава както обикновено. Сега, през последните няколко седмици и месеци, изглежда сте се сблъскали с поредица от неуспехи. Отново помислете за решенията си в живота, преди да стигнете до заключението за проклятието. Това "лош късмет" реакция ли е на вашите лоши дела в живота? Ако отговорът е отрицателен, възможно е някой да се опитва да ви прокълне. Лошият късмет включва: финансови проблеми, здравословни проблеми (вижте първия знак), проблеми с транспорта и автомобила.

3. Странни инциденти с животни

Чест признак, че има проклятие върху вас или вашето семейство е появата, изчезването и болестта на животните. Човек, който ви псува, потенциално може да изпрати познато животно, което да ви "шпионира", да донесе вредно нещо на прага ви и много други. Има ли животно, което изглежда да се мотае около къщата ви и да ви "проверява" по-често от обикновено? Открихте ли наскоро мъртво или умиращо животно на прага ви? Или вашите домашни любимци са болни или мъртви? За съжаление животните също са обект на проклятия.

4. Счупено стъкло

Намирате ли счупено стъкло на прага или в двора си, привидно от нищото? Това е един от най-често срещаните признаци на проклятие.

5. Случайни отрицателни мисли

Обикновено сте позитивен и оптимистичен човек, но изведнъж имате депресивни и може би дори мисли за самоубийство. Забелязали сте, че тези мисли изглежда не идват отвътре, а сякаш са външен източник. Моля, обърнете внимание, че тези мисли НЕ са ваши. Това може да е знак за проклятие и че сте подложени на духовна атака.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама