Искам да съм като всяка друга

  • Искам да съм като всяка друга
    Дата: Снимки: Avon
Дата: 02.07.2019 Снимки: Avon
Iwoman.bg

Да се срещнеш с някой със същите интереси и да те изслуша внимателно. Консултация с професионален гримьор. Бельо по поръчка. Йога упражнения. Арт занимания. Много жени искат това, за да се почувстват специални. Една от осем жени се бори с рака на гърдата и има нужда от това, за да се почувства като всяка друга. Именно това е емоционалното послание на "Искам да съм като всяка друга" - новата кампания на Мисията на Avon срещу рака на гърдата, чиято основна цел е да обърне погледа на обществото към суровата действителност, с която диагностицираните жени се сблъскват по време на най-трудния период от живота си.

В отговор на въпроса "От какво имат нужда жените, за да се почувстват специални?", Avon България споделя емоционално видео, с което успява да предостави една различна и емоционална перспектива.

С цел повишаване на информираността относно нуждите на жените, които се борят с рака на гърдата, кампанията демонстрира и как дейностите по съвместната програма на Avon и Фондация "Една от 8" – "Бъди до мен" помагат за по-лесното преминаване през този период не само за жените, болни от рак на гърдата, но и на техните близки и семейства.

Компанията продължава да работи усилено за повишаване на информираността в обществото и подкрепа на диагностицираните жени. Статистиката в България категорично показва сериозността на проблема - над 50 000 българки са с поставена диагноза "рак на гърдата", а всяка година регистърът се допълва с близо 3800 нови случая.

Специално за целите на кампанията е разработен информационен хъб pinklight.bg, където може да бъде открита пълна информация за съвместната програма на Avon България и Фондация „Една от 8“ и може да бъде закупен и розов благотворителен продукт.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.