Как топ моделите поддържат форма


Как топ моделите поддържат форма
Снимка: Getty Images/Guliver

Тъй като сме в сезона на Седмиците на модата, ви споделяме как някои от най-известните манекенки поддържат формата си, за да изглеждат безупречно на червения килим.

Кендъл Дженър

С порцелановата си кожа и дълги крака не е изненадващо, че Кендъл Дженър е един от най-търсените модели през 2016. Но не всичко се дължи на добри гени, когато става въпрос за Седмицата на модата. По-малката сестра на Ким Кардашиян сподели преди време, че се придържа към "изчистена диета" и чай за детокс, за да поддържа кожата си чиста и стомаха си пълен. "Обикновено започвам деня с чаша чай за детокс. Обикновено пия около 12 чаши на ден", каза 20-годишната звезда.

Алесандра Амброзио

Един от най-дълго действащите модели на Victoria's Secret споделя, че дължи своята фигура на факта, че е спряла да яде въглехидрати и захар.

"Спрях да ям въглехидрати и захар, като наблягам на протеини, макар че не знам дали сиренето се смята за въглехидрат."

Според много специалисти най-добрият начин да ограничите желанието си за сладко е да увеличите количеството протеини в диетата си.

Угаждайте си като Джиджи Хадид

21-годишният модел има прекрасно тяло, но твърди, че не се страхува да си угажда от време на време.

"Моето лично мото е "Яж чисто, за да останеш във форма, хапни бургер, за да останеш нормална". Разбира се, тя държи той да е направен от висококачествени продукти.

Внимавайте с порциите като Джоан Смолс

Като лице на Estée Lauder и една от най-предпочитаните манекенки за ревюта, 28-годишната Джоан твърди, че поддържа форма благодарение на факта, че контролира порциите си.

"Треньорът ме караше да пиша дневното си меню, но никога не го правех, защото се чувствах виновна, ако хапнех пица за обяд и ориз, и бекон, и палачинки. А той все ме питаше къде са зеленчуците. Едно нещо, което научих от него, е контролът върху порциите, защото много хора имат склонност да преяждат, макар че вече са се нахранили. И започнах да пия сокове, които съдържат зеленчуци. Бебешки стъпки", сподели Джоан.

Без месо като Лили Олдридж

Един от най-простите начини да върнете хубавия вид на кожата си и здравето си е да станете вегетарианец. На модели като Лили Олдридж, Хилари Рода и Каролина Куркова всекидневно им доставят прясна, органична вегетарианска храна, за да са сигурни, че тялото им получава само най-доброто.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама