Тялото ти жадува за вода

  • Тялото ти жадува за вода
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Всички сме чували, че водата е основната съставка на нашето тяло - цели 70-75%. Това е факт, който не трябва да пренебрегваме, защото ако не пием достатъчно, организмът ни започва да страда. Препоръчително е да приемаме от тази прозрачна течност с 0% калории минимум 2 литра на ден, което се равнява на около 8 чаши, като количеството се увеличава при горещо време или висока физическа дейност.

Водата е изключително важна за правилното функциониране на всички процеси в тялото ни. И ако си мислите, че тя само утолява естествената ни жажда, грешите. Тази незаменима напитка намалява риска от сърдечно-съдови заболявания,

пречиства тялото от токсините, помага при отслабване, забързва метаболизма, подобрява храносмилането и поддържа функциите на мозъка. Също така, ако пиете достатъчно вода, ще имате хубава кожа, коса и нокти.

Важно е обаче не само да пиете вода, но тя да бъде с добро качество. За съжаление на много места тя е замърсена и съдържа вещества, които не са полезни за нас.

Ето защо ви препоръчваме да опитате минерална вода "Велинград". Тя идва от красивите Родопи и е природно чиста, тъй като произхожда от 1200 метра дълбочина. Това я предпазва от всякакви външни замърсявания и повлияване от неблагоприятни метеорологични условия.

Минерална вода "Велинград" има ниска минерализация и може да се пие всеки ден. Друго предимство на минерална вода "Велинград" е нейното високо pH 9.28. Приемът на храни и напитки с високо Ph (наричани алкални), намалява киселинността в човешкото тяло, повлиява добре на храносмилането и ускорява метаболизма.

Всички тези свойства на вода "Велинград" я правят незаменим източник на здраве и енергия, когато я пием редовно. И не само защото е полезна, а и защото е много приятна на вкус.

И докато отпиваме чаша чиста минерална вода "Велинград", ви предлагаме да научите повече за продуктите ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.