Жените от тези зодии никога не се предават


Жените от тези зодии никога не се предават
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това сякаш е зодията, за която е измислена фразата „целта оправдава средствата”. Дамите, родени под този зодиакален знак умеят да манипулират хората, а това е едно от най-добрите им оръжия по пътя към целта. Също така, успяват да преценят дали да бъдат жертви, или тирани в дадена ситуация. Разбира се, за тях няма значение, стига крайният резултат да е в тяхна полза. За съжаление, тази жажда за успех важи за всички сфери на живота им, включително и любовната.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-ГОЛЕМИ СЪРЦА

Козирог

Удивително е как жените Козирози съчетават женственост с невероятно постоянство и упоритост. Благодарение на комбинацията от тези качества, каквото и да прави, жената Козирог навсякъде е първа. Тя рядко ще използва мръсни номера или тактики, за да спечели, по-скоро разчита на усилена работа и много търпение. Ето защо дамите от този знак са наистина изключително ценни кадри в работна среда!

Телец

Тъй като представителите на тази зодия са под влиянието на елемента Земя, техните позиции също са здраво заземени. Дори и да се опитват, им е наистина трудно да променят своя твърд подход при справяне с предизвикателствата. Телците съвсем открито не харесват внезапните промени и несигурността или усложненията, които идват с тях, защото ги отдалечават от заветната цел.

Водолей

Макар да изглежда доста мекушав, несериозен и вятърничав, Водолеят в действителност знае какво иска много добре. Просто неговите мечти са толкова големи, че другите не ги приемат сериозно, но това е изцяло техен проблем. Водолеят никога няма да се предаде по пътя към целта, но и няма да даде вид, че се бори за нещо. Напротив, техните методи са доста оригинални и забавни, а в живота постигат всичко сякаш на игра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама