Каква ще бъде бременността ви според зодията


Каква ще бъде бременността ви според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Душевното състояние и поведението на жената по време на бременност до голяма степен засяга и нероденото ѝ детенце. Някои бъдещи майки се чувстват по-спокойни, ако са физически активни, докато за други релаксацията е важна. Ето как протича бременността при различните зодии.

Овен

Вие възприемате бременността като проект, който трябва да бъде завършен с повишена отговорност. Но по-добре се замислете не ходите ли твърде често на лекар? Задължителни ли са за вас всички тестове и изследвания, които правите Опитайте се да се отпуснете, подарете си повече мигове, в които релаксирате с приятна музика.

Телец

За представителите на този знак бременността не е никак лека. Фактът, че те искат да работят до последно, допълнително усложнява ситуацията. Съветът към Телците е да не си поставят за цел на всяка цена да са на работа. Бременността е период, в който трябва да се забави темпото.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ СЕСТРИ

Близнаци

В началото те приемат бременността като приключение. Ако при тях няма риск от усложнения, със сигурност дори ще забравят за бебето в утробата си. Съветът към бъдещите майки Близнаци е да започнат да се подготвят за майчинство още от началото на бременността и да не отлагат това за последния месец.

Рак

Жените Раци раждат здрави и силни деца. Но бременността за тях е истинско изпитание по отношение на емоционалното им състояние. За тях е най-добре да се опитат да сдържат емоциите си.

Лъв

Бъдещите майки от зодия Лъв е добре да проверят съсирването на кръвта си, преди да планират бременност. Намирането на добър специалист е от изключително значение за тях и спокойното протичане на бременността им, така не е лоша идея да си харесат лекар още преди да са започнали в опитите. 

Дева

По време на бременността взискателността на Девата към партньора значително се увеличава. Бъдещите майки от този знак са склонни към самосъжаление и обикновено прекарват първите няколко месеца от бременността в легнало положение.

Везни

За Везните бременността е подходящ момент да покажат кулинарните си умения. Но не трябва да забравят, че те бързо качват килограми и прекаляват с калоричните храни е табу за тях.

КАКВИ СТЕ БИЛИ В МИНАЛИЯ ЖИВОТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Скорпион

Капризите на бъдещата майка Скорпион могат да доведат нейния партньор до нервен срив. Ако жената от тази зодия се научи да сдържа емоциите си, ще бъде идеалната майка.

Стрелец

Жената Стрелец се гордее с бременността си. Тя е категорична, че нейният съпруг трябва да присъства на раждането.

Козирог

Козирозите имат проблем с усвояването на калция. По време на бременността те трябва да се грижат най-вече за зъбите си.

Водолей

Жената Водолей претърпява истинска трансформация от време на бременността - от купонджийка става домошарка. Тя възприема детето в себе си като чудо и започва да се грижи за него, още докато е в утробата.

Риби

По време на бременността Рибите стават доста нервни и необичайно директни. Посещаването на курсове за бъдещи майки ще им се отрази добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама