Lidl празнува Деня на бирата с 50% отстъпка


Lidl празнува Деня на бирата с 50% отстъпка
Снимка: Лидл

В чест на международния ден на бирата, който тази година се отбелязва на 6-ти август, Лидл България предлага на своите клиенти 50% отстъпка на всяка втора бира от избрани продукти в периода от 2 до 8 август. В офертата са включени всички кенове от собствените марки Perlenbacher, Deep и Steam Brew крафт бира.

За любителите на пивото изгодните предложения включват различни вкусове – от премиум пилзнер и пшеничена бира на Perlenbacher, през Lager под марката Deep, включително и за любителите на по-горчивите нотки, до уникалните вкусове на крафт бирата Steam Brew.

Steam Brew се произвежда специално за Lidl и се предлага в 4 разновидности – Imperial Stout, German Red, Imperial IPA и Pale Ale. Разпознава се лесно по цветните артистични кенчета, всяко от които пресъздава историята на различен герой.

Освен на специалните предложения по повод празника, в Lidl почитателите на кехлибарената напитка могат да избират от добре подбран асортимент както от собствени, така и от водещи търговски марки. От класическия пилзнер и богатия аромат на ферментиралата бира до премиум Lager или свежестта на Radler-а, в Lidl има бира за всяко „Наздраве!“ с богата селекция от вкусове.

Международният ден на бирата се отбелязва всеки първи петък на месец август от 2007 година насам. Според данни на Brewers of Europe, асоциацията, която обединява всички национални асоциации на пивоварите в Европа, в ЕС има над 11 000 пивоварни, които произвеждат над 401 млн. хектолитра бира на година.  Според Съюза на пивоварите в България за първите 6 месеца на 2021 г. у нас са продадени 2400 хил. хектолитра бира, а през летните месеци всеки ден българинът изпива по една бира.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички