Любовен хороскоп за април


Любовен хороскоп за април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Либидото ви определено го е хванала „пролетна умора”. Ще бъдете изтощени от хаоса във връзката си, а освен това сте влезли в режим на „гнездене”. За да запазите тръпката, ще се наложи да правите компромиси по отношение на секса.

6 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЖЕНИТЕ ОВЕН

Телец

Умът ви е настроен адски приключенски и въпреки че в главата си имате десетки секс сценарии, химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни вълни в момента, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Близнаци

Няма нужда да се извиняването за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които притесняват половинката ви в сексуално отношение. Изчистете недоразуменията и започнете „на чисто”.

Рак

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. В допълнение ще се радвате на повечето свободно време, което имате, а и на възможността за дълго гушкане.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за секс, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Имате желание за нещо различно и непознато. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. По-добре насочете енергията си към половинката, отколкото да бленувате за някой трети човек.

Скорпион

Голяма част от Скорпионите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовна връзка, а за други бебе. Хубавото е, че във всички случаи ще получите разбиране и подкрепа.

Стрелец

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

7 ИСТИНИ ЗА ТОВА КАК СЕ ОБИЧА СТРЕЛЕЦ

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро, що се отнася до сексуалните въпроси. Напоследък сте имали други приоритети във връзката, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия.

Водолей

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате”. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си. Не се притеснявайте, не е останал в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама