Месечен хороскоп за август 2020


Месечен хороскоп за август 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец ще успеете да постигнете повече служебни върхове, отколкото в т. нар. работни месеци. Запретнете ръкави и не оставяйте на слънчевите лъчи да ви разсеят от намеренията ви. Сега е важно да сте наясно с всичко, което се случва в служебно отношение. Не оставайте длъжни на конкуренцията. В личен план не ви очакват неприятни изненади. В това отношение ситуацията може да бъде малко скучна, но затова пък - сигурна. Насладете се на стабилността, която ще цари в семейството ви. В здравословен план бъдете отговорни към здравето си. Не злоупотребявайте с тежки храни и избягайте употребата на алкохол.

Телец

През този месец ви очаква доста работа. Това важи особено за онези от вас, за които вече не тече отпуската. Имате много задължения, които да отменете преди да излезете в заслужена почивка. Затова започнете още от понеделник. В средата на периода ще протичат активни преговори, като те може да бъдат не само със служебни, но и с лични партньори. Съветът на звездите е да не се раздавате излишно – предоставете инициативата на отсрещната страна. В последните дни на август бъдете внимателни – гледайте си в краката и се оглеждайте. Бъдете внимателни и когато боравите с пари. През почивните дни в края на перода ще може да си отдъхнете. Посветете ги на общуване с роднини, които живеят зад граница или подновете кореспонденция с чужденци.

Близнаци

Новият месец може да започне с чувство за тревожност за някои представители на знака, макар да нямате сериозна причина за това. Най-вероятно просто липсата на сериозни събития ще ви накара да сте по-тъжни. Това не е причина да встъпвате в конфликти, ситуацията може да стане опасна за вас, направете всичко възможно, за да се сдържите от остра реакция. В средата на месеца ви очаква и приятно преживяване, просто съсредоточете вниманието си към него. В най-неочакван момент ще получите известие, което ще ви извади от усещането за безтегловност. В края на месеца се пригответе за приятни и незабравими приключения с приятели. Бъдете отворени към нови познанства. Някое от тях може да преобърне живота ви.

Рак

През този месец най-важната ви задача ще бъде да пазите личното си пространство. Бъдете отговорни към човека, когото обичате и отстоявайте вашата "територия". В работата ви очакват интересни моменти, които ще ви подтикнат да помислите да развиете кариерата си. Помислете дали не сте способни да приемете допълнителни предизвикателства в това отношение. Сега е важно да бъдете активни и инициативни. Това ще бъде оценено от хора, от които зависи развитието ви. През месеца оставете време за себе си и най-добрия начин, по който обичате да почивате.

Лъв

През този месец ще преживеете някои промени. Събитията ще са изненадващи и бързи, но нека това не ви плаши. Истината е, че отдавна жадувате за подобна промяна и това не може да ви уплаши. Сега бъдете сигурни в силите си и всичко ще мине по най-добрия начин. В средата на месеца някои от вас може да се решат на брак. Други ги очаква попълнение в семейството. В края на месеца се замислете за това какви планове имате за бъдещето. Постепенно ще трябва да се върнете към работния ритъм и да пристъпите към съставянето на строг график.

Дева

През този месец ще бъдете недостижими. Това няма как да не окаже положително на професионалното ви развитие. В първите дни на периода не отказвайте покани за бизнес мероприятия. Тогава ще имате възможността да се запознаете с важни хора и да представите идеите си. В същото време са възможни разногласия с партньора ви, който няма да разбере защо е необходимо да отделяте толкова много време на работата си. Намерете баланса и направете така че времето прекарано с любимия ви човек да бъде наситено с приятни емоции. В средата и края на месеца ще трябва да направите някои компромиси, свързани в отношенията ви. Сега няма да имате нужда да изостряте проблемите. Колкото и сериозни да изглеждат разногласията те лесно ще бъдат преодолени и забравени.

Везни

През този месец ви очакват ви много приятни моменти в общуването интересни хора, приятели, роднини или любими. Опитайте се да ограничите това време до първата седмица на периода, тъй като след това служебните ви задължения ще изискат своето голямо внимание. През първата част на месеца и се опитайте да не зависи тук чуждото мнение. Много е лесно да се видят чуждите грешки, но сега ще имате нужда от повече вяра в себе си. А това никой не може да ви го отнеме. В средата на месеца не се колебайте да се втурнете в ново начинание. Разнообразието е това което ще ви даде нови сили да се справите с всички въпроси, които стоят пред вас. Последните дни на периода посветете на но отношенията ви с любимия човек. Намерете начин да организирате романтична почивка.

Скорпион

Очаква ви успешен месец. Първите дни на периода посветете на възстановяването на вашият емоционални ресурси и физически сили. Това е време, в което да се поглезите с малки покупки и да прекарвате времето си така, както ви е приятно. Не пренебрегвайте любимите си занимания, именно от тях ще получите нужната ви утеха. Втората част на месеца ще се окаже успешна за професионалните дейности. Не се колебайте да заемате активна позиция по сериозните въпроси в работата ви. Проблемите в общуването преодолявайте с търпение и дипломатичност. Благоприятно време в личен план ще са последните дни на периода. Тогава може да бъдете изцяло откровени с партньора ви.

Стрелец

Това е месец, който да посветите на духовното. Първите десет дни на периода е подходящо време за научаването на нови неща. Това може да бъде продължаване на образованието ви или ново начало в тази област. Не се страхувайте да надградите знанията си. Важно е да помните, че сега не е време за инвестиции и предприемането на финансови рискове. В средата на периода бъдете пестеливи и разумно управлявайте бюджета си. Не взимайте, но и не давайте пари на заем. Стойте далече от изкушението да правите големи покупки. Това важи най-вече за техника. В личен план може да ви се струва, че има застой, но истината е, че нещата се затвърждават и няма от какво да се оплаквате. Вървите към дълго чакана стабилност. Не я губете.

Козирог

Това е месец, в който ще може да възстановите загубени позиции. Не започвайте нови проекти, а се обърнете към недовършеното. В него ще има много "хляб." Началото на месеца ще можете да действате с лекота към всичко това, което е напът да бъде довършено. В личния живот може да попаднете в нееднозначна ситуация. Не бързайте с взимането на решения, особено ако се предполага, че ще доведат до доста крайни резултати. В работата ще откриете съмишленици, с които може да започнете нов проект. Планирайте добре задачите, за да не пропилеете добрата идея. В средата на месеца не се доверявайте на хора, които познавате от скоро, колкото и да са примамливи идеите им. В края на периода може да се отпуснете и да започнете приготовления за предстоящите празници. Планирайте голямо семейно събиране.

Водолей

Този месец ще мине под знака на стабилността. Ще може да усетите комфорта от хармонията, която сте създали в дома си. Сега е време да берете сладките плодове на вашите усилия от последните седмици. Заложете на удоволствията. Планирайте време за пътувания, екскурзии, спа процедури - всичко, което ви носи радост. В работата ще е напрегнато, но с обещаващи резултати. Не пестете усилия да доказвате професионализма си. Може да стигнете до извода, че има нужда да повишите квалификацията си или да придобиете нови умения. Не се страхувайте да се впуснете в покоряване на ново ниво в развитието ви. В края на периода ваши възрастни роднини може да имат нужда от помощта ви и засиленото ви внимание. С повече грижа и търпение няма да се стигне до сериозни проблеми.

Риби

Месецът започва нестандартно и със сериозно предизвикателство за представителите на знака Риби. Ще си позволите известна волност, която ще ви накара да се почувствате свободни. Точно от това сте имали нужда. Бяхте занемарили нуждите си, затова не пестете сили да си дадете това, от което имате нужда. В средата на месеца ще трябва да се върнете към нормалния работен ритъм. Не оставяйте да потънете в рутина. Предложете нови идеи или направо започнете да ги прилагате. В личен план всичко ще е повече от добре. Потърсете опора в най-близките си приятели, ако се колебаете относно трудно решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама