Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април


Седмичен хороскоп за 30 март - 5 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Започнете седмицата оптимистично. Необходимо е да положите малко усилия и нищо повече. Ако еднообразието ви мъчи и ви е скучно, може да обмислите как да подобрите интериора вкъщи. Все пак първо помислете, преди да предприемете действия. Хубаво е да си дадете сметка дали ще може да се справите сами. Не се впускайте в грандиозни начинания. В края на седмицата обърнете внимание на личните си отношения.

Телец

Седмицата ще е разнообразна. Първите дни ще са подходящи за делови преговори и сключване на сделки по вашите условия. След сряда обаче съсредоточеността ви вече няма да ви позволи да видите цялата ситуация. Това време посветете на срещи с приятели. В личен план всичко ще е по мед и масло. Партньорът ви ще ви даде необходимата подкрепа. Ще се чувствате обичани, а това е най-важното сега за вас. Не забравяйте за благотворното влияние на спорта и здравословното хранене (Как да сме във форма по време на изолация ТУК).

Близнаци

През тази седмица ще може да преместите планини. На всички фронтове ви очакват успехи. Не се спирайте след първия покорен връх. Това е период, в който ще имате много възможности да отметнете задачи, колкото и за месец няма да успеете. Поддържайте организма си, за да може да издържите на натоварването. Изключете напълно алкохола и си оставяйте поне половин час на ден, в който да се разхождате навън и да не мислите за нищо. Самостоятелните представители на знака може да се влюбят, но не бързайте да правите признания или други действия, насочени към обекта на чувствата ви.

Рак

През тази седмица повече увереност няма да ви е излишна. Някакво разочарование ви мъчи. Не насилвайте нещата, но ако се измъчвате душевно дайте знак на партньора си за това. Понякога сте по-далновидни от останалите, но не всички имат вашия поглед върху нещата и им е необходимо повече време, а на вас – търпение. Съсредоточете се върху положителните неща от връзката ви. Те съвсем не са малко и имате голям шанс да получите всичко, което искате, когато най-малко очаквате. Не забравяйте, че не винаги нещата се получават по наш сценарий, но това не означава, че не сме обичани.

5 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА С МЪЖ РАК

Лъв

През тази седмица ще върви в оформянето на документи. Посещенията в институции също ще преминават успешно. В търговските сделки може да има забавяния, но не по ваша вина. Не насилвайте нещата, ако не се получават. Сега е момент, в който на хората да не им се занимава със сериозни неща. От друга страна в подобна ситуация може да имате късмета да изненадате конкурентите си. Не пропускайте, ако ви се отдаде такава възможност.

Дева

През тази седмица във връзката ви може да изникнат спешни въпроси за решаване. Половинката ви може да ви притисне за това отношенията ви да минат на едно по-сериозно ниво. Те отдавна са такива, така че няма къде да мърдате. Отказът ви може да бъде възприет много болезнено, затова помислете няколко пъти преди да кажете: "Не". Роднините ви също очакват промяна в семейния ви статус. Напрежението може да се отрази на нервите ви, но не се успокоявайте с алкохол. Така само ще влошите ситуацията.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама