Седмичен любовен хороскоп за 30 март - 3 април


Седмичен любовен хороскоп за 30 март - 3 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Може би той няма да подкрепи ваше решение и ще се почувствате несигурни.

Телец

Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Телците е важно да имат материална сигурност във връзката.

Близнаци

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Рак

Новата седмица за вас е чудесен повод да затвърдите духовната си връзка с половинката. Чувствате се силни като двойка и това ви дава сила да проведете някои важни разговори.

Лъв

Не е изключено да имате романтична дилема тази седмица, свързана с работата ви - твърде много ангажименти, липса на подкрепа от половинката или ниско заплащане. Това ще ви постави в ситуация, в която не знаете как да реагирате.

Дева

За Девите тази седмица ще бъде отредена за равносметки. Не сте щастливи с живота, връзката или работата си? Дайте си време насаме със себе си, за да изясните желанията и стремежите си, защото никой няма да го направи вместо вас.


Везни

За щастие тази седмица любовта няма да ви разочарова. Ще градите съвместни планове, ще планирате много забавления и игри и ще се отдадете на заслужен релакс.

Скорпион

През цялата седмица настроението ви ще бъде сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

30 ПРИЧИНИ ЗАЩО СКОРПИОНИТЕ СА ИСТИНСКО БОГАТСТВО

Стрелец

Избягвайте важните разговори и критики към половинката си. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

Козирог

През тази седмица има шанс социалният ви живот малко да се посъживи. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Водолей

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

 

Останете си вкъщи, бъдете отговорни!

iWoman e с вас!

Всичко ново за коронавируса ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама