Светла Иванова пусна трета "Вълшебна книжка"


Светла Иванова пусна трета "Вълшебна книжка"
Снимка: ПР

Светла Иванова издаде своята трета "Вълшебна книжка". Новото томче от поредицата "Тананикаща йога" ще създаде усещане за празник при всяко разгръщане заради широкия спектър от забавления за цялото семейство.

Във "Вълшебна книжка" има 7 приказни релаксации с положителните утвърждения, вплетени в историите, които развиват различни добродетели у децата и ги приканват за пълно отпускане; 7 оригами; 9 песнички; над 30 йога упражнения към всички; и 60 страници за оцветяване с рисунки на художничката Мила Попнеделева-Генова, които ще направят вашата книжка уникална и неповторима.

"Избрах третата си "Вълшебна книжка" да е с приказни релаксации, защото ние родителите и учителите често забравяме, че децата ни също като нас имат нужда от почивка. Игри, подреждане, телефони, компютри, спорт, детска градина или училище, уроци и домашни изискват много енергия. Свободно избираемите дейности, гледането на телевизия, или други сетивни развлечения, които си мислим, че ги разтоварват, също не оставят нито свободна минутка за отдих на тялото и ума им", казва Светла Иванова.

Оцветяването на книжката ще ги накара да се почувстват като творци, защото са участвали в създаването й. Накрая ще имат своята неповторима, уникална книжка, а това ще им донесе радост и добро самочувствие. Със заложените упражнения във „Вълшебна книжка 3“ малчуганите се раздвижват, докато се забавляват, и тренират фината си моторика.

"Вълшебна книжка 3" е подходяща е както за деца (3-12 г) и родители, така и за учители в детски градини и училища, и инструктори по йога за деца. Тя е в помощ за разтоварване между учебните занимания, във времето за почивка, или преди сън.

Всички ресурси (записи на песнички, изработване на оригами и техника на изпълнение на упражненията) са достъпни в платформата за Йога онлайн на svetlaivanova.com напълно безплатно след регистрация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама