Тези 3 зодии обичат до края на живота си!


Тези 3 зодии обичат до края на живота си!
Снимка: iStock

Когато става дума за отношения, всеки от нас си мечтае за истинска, голяма любов и за човек, с когото да остане до края на дните си. Някои от зодиакалните знаци са именно такива. Те толкова много държат на партньора си и го обичат, че за нищо на света не биха се отказали от любовта!

Овен

Представителите на тази зодия са изключително инатливи и имат много сложен характер. Въпреки че това може да ви се стори като отрицателна черта, може да се каже, че именно инатът им ги прави толкова верни в любовта. Те няма да се спрат пред нищо в името на половинката си. Ще минат през всякакви препятствия, за да докажат любовта си и открият ли сродната душа, ще направят всичко за нея. Никой и нищо не може да ги накара да променят избора си. Макар че минава много време, докато кажат на половинката си "Обичам те!", те са сред най-верните представители от зодиакалните знаци и ще ви обичат до гроб!

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СРЕЩНАТ НОВА ЛЮБОВ ПРЕЗ АВГУСТ

Рак

Раците обичат семейния уют и държат много на своята половинка. Те поставят любовта на първо място и влюбят ли се са верни на избраника си докрай! Няма нищо по-скъпо за тях от семейството. Не си падат по краткотрайните връзки, затова ако осъзнаят, че не искате нещата да станат сериозни, ще си заминат. Но намерят ли своя човек, усетят ли взаимната любов, ще са ви верни до края на дните си!

Риби

Представителите на зодия Риби са много романтични и бързо се влюбват. Те обаче доста често не се осмеляват да направят първата крачка (говорим и за представителите на силния пол). Ако не поемат инициативата и не ви поканят на среща, не означава, че не си падат по вас. Тъкмо обратното! Колкото повече са привлечени, толкова повече се притесняват да покажат чувствата си. Преминат ли през тези емоции, обаче, Рибите ще ви докажат, че са сред най-верните. Обичат партньора си повече от всичко, мечтаят за семейство и деца. Представителите на този зодиакален знак са много предани и лоялни. Дори не биха си помислили да изневерят – нито физически, нито емоционално. Те са изключително раними и точно заради това никога не биха наранили (или поне не нарочно) своя любим човек. Винаги признават, когато са сгрешили и задължително искат прошка. Ако чувствата ви са взаимни и отношенията ви са на едно по-сериозно ниво, може да бъдете спокойни, защото сте си избрали партньор, който ще остане с вас до края на живота си!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама