Зодиите, които ги чака нова работа през декември


Зодиите, които ги чака нова работа през декември
Снимка: iStock/Guliver

Козирог

Последният месец от годината ще се окаже доста подходящ за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и градене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и няма да ви отнеме много време преди да встъпите в равностойна конкурентна борба с по-опитните от вас.

Водолей

През декември семейните ви грижи ще са по-малко, така че ще имате време да обмислите спокойно идеите, които ви връхлитат. Хубавото е, че с която и да изберете да се захванете, няма да сбъркате, стига да не се доверявате на обещания, които звучат твърде хубаво, за да са истина.

НАЙ-СИЛНИТЕ ЖЕНИ СЕ РАЖДАТ ПОД ТЕЗИ ЗОДИИ

Близнаци

Тази година ви предостави доста време насаме със себе си и това дава своите положителни ефекти. Твърдо решени сте да поемете по професионален път, който лесно можете да съчетавате с хобитата си, а защо не и да обвържете двете неща!

Стрелец

Чувствате се, сякаш затъвате в плаващи пясъци, когато стане дума за работа. Имате нужда от разнообразие и повече вдъхновение. Декември е чудесен месец да приемете онова предложение от приятелката, която все ви намеква за свободни позиции в нейната фирма.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама