4 трика да изглежда перфектно и различно всеки ден


4 трика да изглежда перфектно и различно всеки ден
Снимка: iStock/Guliver

Ако работите в офис или с много хора всеки ден, за вас е важно да изглеждате перфектно. Това не само ще ви отличи от всички, но и ще ви накара да се чувствате прекрасно. Външният ви вид и стилният начин на обличане дават своите положителни резултати към вътрешния ви усет за вас самите и за околните.

Даваме ви 4 съвета как да бъдете различни и стилни всеки ден:

1. Отделяйте нужното време за косата си

Ако поддържате красива коса, това означава, че се грижите добре за себе си. Правете си различна прическа всеки ден. Съберете идеи и отделете 5 минути сутрин специално за косата си.

2. Тренирайте сутрин

Сутрешната тренировка ще ви даде много тонус за целия ден. Можете да изградите свой личен ритуал за сутрешна йога у дома, с която да загреете и да се заредите с енергия. Със сутрешна тренировка ще поддържате фигурата си, но и ще запазите свежестта на кожата си.

3. Подготвяйте тоалетите си вечер

Относно облеклото залагайте на нещо различно всеки ден. Не си мислете, че колегите няма да забележат ако два дни сте с една и съща рокля. Подгответе се за дневната си визия още вечерта. Така ще избегнете сутрешния стрес, а и със сигурност ще изглеждате перфектно.

4. Не занемарявайте маникюра и фризурата си

Понякога няма да имате време да отидете на маникюр или козметик. Но все пак се опитайте да планирате тези процедури, за да не се налага да ги пропускате. Не забравяйте за перфектния маникюр и цъфтящите краища на косата.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама