4 водещи тенденции при грима тази зима


4 водещи тенденции при грима тази зима
Снимка: iStock/Guliver

Есенният сезон ни предложи визуално разнообразие, що се отнася до тенденциите при грима. За разлика от него, зимният макиаж обещава да е доста по-изчистен, семпъл и някак "порцеланов". Ако се чудите за какво говорим, по-добре вижте кои са 4-те водещи тенденции през зимата.

Ефект "румени бузки"

Забравете дълбокия бронзов загар от лятото и есента. В съответствие със студеното настроение на сезона, дизайнерите леко "затоплиха" лицата на дамите със земни тонове, като най-актуален се очертава "топлата праскова". В някои случаи продуктът може да се използва вместо контур под скулите, в други като руж над веждите и по бузките, създавайки младежки вид.

руж

Незабележим контур

Всички помним почти неестествено гримираните лица, постигнати чрез контуриране. Тази зима това ще е абсолютно табу. Разбира се, структурираното лице винаги е било актуално, стига да е постигнато по правилния начин. Както вече казахме, розовият руж се връща "в играта", а в комбинация със светъл хайлайтър, се получава страхотен ефект.

грим

Сребърни акценти

Среброто е най-загадъчният цвят в семейството на благородни метали. И докато златото блести и опиянява с яркост, среброто се крие в сенките, хипнотизирайки с привлекателен финес. За зимните тенденции при грима, среброто е намерило свой дом най-вече във вътрешните ъгли на окото, където той проявява вид на будност и измерение.

сенки

Бляскави устни

Гланцираните устни носят младежка, женска енергия и правят всеки грим някак по-фин и забележим. Ключът към постигането на тази визия е да сте сигурни, че имате меки и гладки устни. Най-добре заложете на неутрални цветове от нюд гамата.

червило

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама