Дженифър Анистън издаде как се поддържа красива


Дженифър Анистън издаде как се поддържа красива
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Анистън може да е вече на 49, но изглежда прекрасно за годините си. Актрисата разкри как поддържа външния си вид пред wellandgood.com.

Всъщност сутрешният ритуал на звездата е много семпъл - измива лицето си с гел и вода, след което нанася дневен крем със слънцезащитен фактор.

Истинският трик обаче се крие не в това, което слага на лицето си, а в това, което пие за закуска. Дженифър добавя колагенова добавка в сутрешното си смути.

"Слагам колагенов пептид, който наистина ми харесва и виждам разлика. Ноктите ми са по-силни, чувствам се по-здрава. Един прекрасен блясък. Действа отвътре навън", каза звездата пред медията.

Всъщност добавката, която пие Анистън, Vital Proteins, е на изненадващо достъпна цена, 15 долара. Тя също така твърди, че практикуването на йога и трансцедентална медитация й помага изключително много да се поддържа физически и психически.

Преди време тя настояваше, че никога няма да си сложи Ботокс, защото не иска лицето й да бъде като вкаменено.

В предишно интервю с Боби Браун Дженифър коментира натиска, който се оказва в Холивуд върху жените.

"Това, на което съм станала свидетел е, че жените се опитват да останат вечно млади и се подлагат на всичко в името на красотата. Благодарна съм, че се уча от техните грешки, защото не си инжектирам гадости в лицето си. Гледам ги и сърцето ми се къса: "Господи, ако знаехте колко по-възрастни изглеждате!". Те се опитват да спрат часовника и всичко, което виждам, е един несигурен човек, който просто не иска да бъде на възрастта, която е."

Дженифър в момента е необвързана, след като се раздели с втория си съпруг Джъстин Теру. Двамата обявиха през февруари, че се разделят след близо 2-годишен брак.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама