Грим идеи в цвета на 2019 година


Грим идеи в цвета на 2019 година
Снимка: iStock/Guliver

Обявяването на цвета на годината от института Пантон се превърна в едно от най-очакваните годишни събития в света на красотата. Веднага след като се разкрие нюансът, той веднага се проверява дали е гъвкав, комбинативен и "носим". Някои от цветовете веднага стават любимци като например "марсала" от 2015 година, за разлика от "грахово зеленото", в която бе обагрена 2017-та година. Е, "жизненият корал" определено ще задоволи нуждите ни, поне що се отнася до грима.

Устни

Разбира се, започваме от червилата. Коралът може да се намери в различни нюанси, което е страшно улеснение. По-прасковените тонове неутрализират собствените нюанси на кожата, които обикновено са комбинация от жълто и розово, и затоплят тена, така че са идеални за пролетта. Ако пък сте с по-мургава кожа или си търсите червило за топите месеци, определено заложете на по-розовите тонове, за да изпъкнат устните ви.

Скули

Този ласкав и лесен за носене цвят отдавна е фаворит на редица звездни гримьори. Забравете за бежово-златната бронзираща палитра за лице. През тази година трябва да бъдете по-свежи и по-оригинални в грима. Изберете течен руж за лице, ако искате да създадете по-ярко и слънчево излъчване и прахообразен – за по-приглушена и нежна визия.

Сенки

Кораловите тонове могат да бъдат изненадващо лесни за носене на клепачите, както е доказала с годините Емили Ратайковски. Покритието не е от значение - матово, метално, сатенирано или бляскаво, стига да сте обагрили очите си в нежно розово, със сигурност ще изглеждате зашеметяващо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама