Датата на раждане разкрива как можем да променим кармата си


Датата на раждане разкрива как можем да променим кармата си
Снимка: iStock

Кармата е сложно понятие. Експертите в областта на езотериката са на мнение, че възмездието идва само за някои конкретни дела. С помощта на нумерологията всеки може да разбере каква е кармата му и какво трябва да направи, за да я промени. Достатъчно е просто да съберете цифрите от датата ви на раждане (ден, месец, година), свеждайки сбора им до едноцифрено число.

Ето какво означава полученият сбор? 

1

Вие сте късметлия: Вселената не ви подготвя никакви сериозни изпитания. Вероятно не сте съгрешили толкова много в минал живот. Може би сте били егоисти или сте изневерили, но това не е причина да получите възмездие.

2

Пригответе се да изчистите кармата си, като помогнете на всички, които зависят от вас - хора, животни и дори растения. Ако пренебрегнете молбите на нуждаещите се, ще бъдете нещастни както в любовта, така и в приятелството.

ТОВА СА БИЛКИТЕ, КОИТО ПРИВЛИЧАТ БОГАТСТВОТО

3

Тройката в нумерологията често се свързва с отмъщението. Вероятно в минал живот сте били много отмъстителни. В този живот постоянно ще трябва да помирявате някого - това е ваше задължение.

4

Ако получите четворка, значи сте натрупали голям товар от негативизъм. Много проблеми вероятно ви следват от минал живот и те пречат дори на хората около вас. За да освободите пространството, започнете да се държите смирено. Във всяка ситуация действайте според съвестта си.

5

Петицата означава малък кармичен дълг. Най-вероятно в минали животи сте били просто неблагодарен човек. Сега можете да изкупите греховете си, като започнете да помагате на всеки, който има нужда от помощ. Разбира се, абсолютно безвъзмездно.

6

Помислете за принципите на живота. Най-вероятно ще трябва да разчитате само на собствените си сили. Не забравяйте за благотворителността.

ХОРАТА С ТЕЗИ ИМЕНА СА НАЙ-УМНИ

Ако ви се случват неприятности, не бива да ги смятате за бумеранг - никога не сте грешили в минали животи. По-добре е да търсите причините в характера си. Вероятно ще ви се отрази добре да окажете подкрепа на другите около вас.

8

Първото нещо, което трябва да направите, е да приемете и да обичате себе си, както и цялата вселена. Второто е да се опитате да живеете според съвестта си, спазвайки принципа на равенство. Трябва да сте подготвени за всякакви трудности. И запомнете: изпитанията се дават, за да ги преодолеете и да станете по-мъдри.

При хората с това число нумеролозите често се наблюдават духовни проблеми. Мнозина не виждат ориентир в живота, затова се опитват да се движат по течението. Това е основният индикатор, че в миналото са били мързеливи. Ако не се променят в този живот, трябва да са готови за неприятности. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама