Да спиш с по-възрастна жена - какво му е скандалното


Да спиш с по-възрастна жена - какво му е скандалното
Снимка: Getty Images/Guliver

Само преди седмица във Франция се проведе първият тур на президентските избори. Спечели Еманюел Макрон – на 39 години, който е женен за 64-годишната Бриджит Макрон.

Разбира се, на куп хора това им беше най-интересно – много голямата разлика между двамата. И понеже моментално се появиха иронични коментари и в нашето социалномедийно пространство, наостриха се и нечии пера. Най-вече заради определенията "Бабоеб" или "Бабоебец" - на мен лично първото повече ми допада, както и "лелята на Макрон".

За пореден път в такива ситуации лъсва разликата между мъжете и жените по такава тема. И добре, че е така! Много жени решиха да кажат как тези определения са сексистки, недопустими, ала-бала. Само че те са част от мъжката сексуалност. Не всички мъже използват пиперлив език и говорят скандало, когато става въпрос за сексуалност, но дълбоко в подсъзнанието си всички мъже го правят. И няма начин да не е така – защото принципният модел за възбуда при мъжете е млада, напъпила и не твърде отракана мацка.

Тук обаче идва едно голямо НО! Този модел за готина мацка е само основа! Никой досега не е разгадал как точно се задейства химията между двама души. Тази химия неоспоримо действа и в куп случаи, за които общоприетото "готина мацка" изобщо не е приложимо. Не е приложимо само за кибиците – за двамата, които си умират колко готина е половинката им, няма никакво значение. Но химията не може да гори вечно, без да бъде подклаждана – затова и има нужда от разнообразие на фантазията. А мъжките и женските фантазии са крайно различни. Мъжете имат нужда да доминират, за да им се получат нещата. Мъжете са по-директни.

Сексът е компромис – между мъжката агресия и женската мекота. Сексуалността обаче не е компромис. Тя е строго индивидуална и цъфти, когато се изявява. Тя е като ключ. Един ключ не може да отключва всички ключалки. Това важи и двете посоки – и за ключовете (ключ), и за ключалките (жените). Така че приказките си остават само приказки – за едни те са музика за ушите, за други са обида. Нека го разберем най-накрая – да обръщаме внимание само на това, от което ни е гот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама