Към фьенките на Шерцингер – искрено и от сърце, ррр, сопрете се!


Към фьенките на Шерцингер – искрено и от сърце, ррр, сопрете се!
Снимка: Getty Images/Guliver

Взех си билет за Garanti Koza Sofia Open, защото съм луд фен на Никол Шерцингер (допълнение на мисълта: и искам да я видя, да я гушкам, да я мачкам, да я обичкам, да я лигавча. Покрай нея може и Гришо). Този аргумент, изказан от девойка, изживяваща буйната си младост, пред една от големите телевизии, преля чашата.

Обикновено става много страшно, когато жените се сблъскат със спорта като начин на живот на феновете. Изключенията при нежния пол, които са наясно що е то контрапие (за тенис говорим все пак) или засада – в най-разпространения случай, са като честните политици – вписани са в Червената книга. Но става още по-страшно, когато жените влязат в съкровеното мъжко пространство, познато като "спортна фенщина" с идеята да търсят собствена изгода. То, всъщност, друга има ли?

Сигурно в "Арена Армеец" ще има десетки като въпросното девойче – заблудени душици, които бъркат тенис с други неща от живота, окончания на съществителни няма да казвам. В този спорт обаче има определени правила, които важат и за публиката. Не са писани, да уточня – не че ако бяха, Шерцингерките щяха да ги прочетат. Но все пак да ги кажем, за да няма неприятни изненади и да погледаме дори тенис, особено когато Григор Димитров излезе на корта:

1. По време на разигравания се мълчи. "Разиграване" се казва, когато и двамата на корта, това голямото в средата на "Арена Армеец", където няма седалки, удрят топката един след друг. Няма "Никол, вземи ме в Pussycat Dolls”, "Никол, коя те боядисва, искам и аз такива кичури, вееее", "Никол, много ти е яко червилото, откъде мога да си взема и аз", "обичам те, Гришоооо". Това се наказва – на който много му знае устата и не го слуша главата, ще бъде изведен от стюардите. Ако много писка, може и да го гримират, както правят в Перник.

2. Нямам спомен Никол Шерцингер да се е появявала на официален мач на Григор. Може и да стане сега, не ми се гадае, има си БЛИЦ и ПИК да го правят и съществата с една мозъчна клетка да им се връзват. Но нека фьенките и фьеновете на Pussy котето не забравят, че ако стюардите се превръщат в кухи лейки пред малко грим и маникюр, на корта има доста тенис топки. Тежки са – ако не вярват, да видят следното видео:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама