Писмо до бъдещата ми жена


Писмо до бъдещата ми жена
Снимка: iStock/Guliver

Не мога да кажа, че има много неща в живота, които ценя повече от теб. Макар все още да не сме се срещнали, мисля за теб всеки ден. Доставя ми удоволствие да мисля за всичко, което ще направим заедно. И знам, че всички неща, които човек трябва да направи, за да изпълни живота си със смисъл, ще бъдат по-прости и лесни, когато съм с теб.

Макар да се съмнявам, че ще си в състояние да излекуваш страстта ми към пътешествия, болезненото ми любопитство и постоянната ми потребност от интелектуално стимулиране, съм сигурен, че ще успееш да ги направиш по-приятни и поносими. Нищо няма да е по-хубаво от простото блаженство да споделям живота си с теб.

Аз наистина те ценя – теб и всичко, свързано с теб. Креативния начин, по който се изразяваш, заразителния ти смях, прекрасната ти усмивка, стила ти, кръшната ти походка, формата на устните ти, красивите ти несъвършенства, бързия ти ум, ярката ти индивидуалност, широкия ти мироглед, интелигентността ти, искрените ти мнения, страстта ти и всичко останало.

Ти наистина си единствена по рода си и никога няма да те приема за даденост. Нямам търпение да започна живота си с теб и често се чудя как точно ще се срещнем. Имам чувството, че ще се случи тогава, когато най-малко го очакваме, по един съвсем естествен начин.

Не мога да кажа, че не съм нетърпелив да те срещна, но знам, че колкото и време да е нужно, за да се пресекат пътищата ни, чакането ще си заслужава. Знам, че всичките ми предишни връзки и сексуални авантюри просто са ме подготвяли за най-доброто – теб.

Знаейки това, ще бъда търпелив и с отворени сетива за мига, в който ще се срещнем. Пътищата, по които вървим в момента, са такива с определена причина. Всички странни и луди неща, които ни се случват в живота, просто ни водят към момента – онзи бърз, кратък, неусетен момент, в който пътищата ни ще се пресекат. Очаквам с цялото си сърце този миг, който ще бъде първият от живота ни заедно.

Времето е всичко и съдбата ще ни събере, когато сме готови за това. И двамата ще живеем страхотно и пълноценно животите си и ще сме стабилни и уверени в себе си, когато сме готови да се срещнем. Ще бъдем емоционално здрави, ще знаем какво искаме от живота и ще сме в състояние да сме напълно открити един към друг.

Съжалявам, но докато не дойде точното време, това няма да се случи. Дори да искаме да се срещнем, съдбата няма да го позволи. Тя най-добре знае от какво имаме нужда и няма да насилваме любовта, докато не дойде точният момент. Но ние ще продължаваме да напредваме в живота и всеки следващ миг ще ни води все по-близо до деня, в който ще се срещнем. Знаейки това, си струва да живеем. Ти ме мотивираш, ти ме вдъхновяваш, ти изваждаш най-доброто от мен и бих дал всичко, за да те направя най-щастливото момиче на света.

Ти си момичето на моите мечти, момичето, което с гордост ще нарека свой житейски партньор. Ти си заслужаваш борбата, среднощните телефонни разговори, безсънните нощи, вечерите в дома на родителите ти, цялото чакане.

Не знам как ще изглеждаш, но знам какво ще изпитам, когато те видя и това усещане е безценно. В света има 3.5 милиарда момичета, но ти си единствената, която искам. Обещавам ти, че няма да се оженя за друга, освен за теб.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама