Секс приложенията - защо отдавна им мина модата?!


Секс приложенията - защо отдавна им мина модата?!
Снимка: iStock/Guliver

Преди години беше актуално да се регистрираш в секс приложение, ако искаш бърза свалка. Фалшиво име, ориентировъчна възраст, скрити няколко килограма и доста променена снимка те правеха член на огромния култ към плътските забавления.

Регистрацията не отнемаше много време, а самите приложения даваха пълен достъп до локацията ти, за да откриеш най-подходящия секс кандидат само на две улици разстояние. Сега обаче нещата вече не са толкова забавни. Реших да проверя какво се предлага в дадените приложения и дали всичко е толкова лесно.

Свалям две случайни приложения с доста висок рейтинг, който между другото лесно може да бъде купен. Регистрацията наистина се оказва лесна, декларираш някаква дата за раждане, която няма кой и как да провери, и попадаш в света на неограничения секс. Локацията все още е сред топ опциите и виждам други жадни за ласки хора на някакви 400 метра от мен. Чудя се коя от бабите в блока е така палава, но не откривам отговора.

Разговорите в самите приложения са като спомен от първите дни на социалните мрежи: zdr, ko pr, kak si?

Писането на латиница е хит, дори никой не си помисля да промени шрифта. Попадам на профил с готиното име: palavoto_zaiche. 24 годишна красавица, която тежи едва 45 кила и си падала по "татенца". Не съм татенце, но решавам да се включа в играта й. Разговорът е кратък, клиширано уточняваме как сме, после тя ми иска гола снимка. Казвам й, че нямам (не знаех, че трябва да имаш). Палавото зайче е разочарована, но ме засипва със свои или свалени от някой сайт. Различни пози, различни хора, различни аспекти. За момент се чувствам като гинеколог, после съжалявам, че съм ял на обяд.

Палавото зайче твърди, че се намира на два блока разстояние. Щяла да направи компромис с възрастта, но искала да съм много готин. После сме можели да идем на кафе, ако си допаднем. Явно сексуално.

Откъсвам се от чата с нея, за да видя още 9 съобщения. Все от подобни зайчета. Явно жените също са зажаднели за ласки, а миражът за голямата любов отдавна вече е стара история. По-късно говоря с моя позната, имала неблагоразумието да се регистрира в подобно приложение. Няколко чаши вино една съботна вечер я принудили да опита, поне да види какъв е таргетът. За един час получила 42 съобщения от мъже. Всички предлагащи секс и всички визуализирали със снимка стоката, която е пусната на пазара.

Тя не прочела всички, но заспала с идеята, че се е видяла с 42 мъже за една вечер. После й се наложи да ходи на терапия.

Секс приложенията вече събират само върли луди, които нямат никакъв шанс да открият половинка, ако отидат в бар или някое друго място. Едни са дълбоко обвързани и търсят бърза свалка, други никога не биха се обвързали заради безброй психически отклонения. Трети… те са просто луди.

Едно е сигурно. По-добре никакъв секс, отколкото такива изживявания!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама