Красиви жени в нещастни връзки


Красиви жени в нещастни връзки
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено се приема, че красивите жени са щастливи. Имат визия, приятели и мъже, които дават всичко за тях. Посещават уникални места, носят модерни дрехи и са винаги в центъра на поредния купон. Обичат лудо и са обичани силно. Макар и да са "нежният" пол, красивите жени са смели и винаги се впускат в различни приключения. Пътуват и се радват на всеки един ден. Дали обаче това винаги е така?

Обикновено не!

Все повече красиви жени попадат в нещастни връзки. С мъже, които се интересуват само от красотата им, но не и от същността им. Мъже, запленени от себе си кариерата си, които не питат "как си", а само "къде си". Хора, които не се интересуват какво мислиш, а само какво те искат да мислиш.

Нещастните връзки не се формират сами. Обикновено те се появяват с течение на времето, когато други чувства и емоции вече са се изчерпали. Тогава първоначалният плам и страст водят до рутина, грубост и безсилие. За нещастните връзки са виновни и двамата партньори: мъжете, които не се интересуват от никой освен от себе си; и жените, които приемат подобно положение за нормално и продължават да участват в същата спирала на ежедневието.

Рано или късно красивите жени осъзнават, че красотата не е всичко. Пътуванията стават все по-самотни, когато не те придружава този, който искаш. Забавленията загубват блясъка си, когато си сама. Вълненията са изместени от мрачни мисли затова дали връзката има бъдеще и защо не искаш да се прибираш там, от където преди време не искаше да си тръгваш.

Нещастната връзка нямат "такса вход", нито критерии. Красивите жени не са защитени от попадане в нея, дори напротив – все повече се забъркват именно в такива отношения. Изходът е само един – новото начало. Самото начало трябва да се случи рязко и веднага. Когато се усети, че любовта не е достатъчна. Когато самотата измести щастието и когато "искам" стане синоним на "мога". Тогава красивите жени трябва да "поемат" живота си в техните ръце и да продължат напред.

Към щастливите връзки и хубавите моменти. По този начин красотата ще има смисъл, а радостта отново ще бъде част от ежедневието. Нещастните връзки са избор, който всеки сам избира. И всяка една от тях има "изход", който може да бъде открит. Както и "врата", която да бъде затворена завинаги!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама