8 мъже разкриват какво прави една жена скучна


8 мъже разкриват какво прави една жена скучна
Снимка: iStock/Guliver

За една връзка не е важен само сексът, но също така общуването. И ако вашият партньор е скучен, нещата няма как да се получат

На всички ни се е случвало - отиваме на среща и няма за какво да си говорим. Гледа си телефона, менюто, чашата с вино... освен вас. И когато накрая проговори, не казва нищо съществено. 

Повечето мъже знаят много добре какво прави една жена скучна и ако той я сметне за такава, нещата са обречени. В повечето случаи е, когато тя просто няма живот. Да, мъжът иска да си падате по него и интересите му, но също така желае да има срещу себе си човек, който прави нещо с живота си и знае какво иска. Интересувайте се от работата си, от хобито си, от кучето си, от приятелите си. По този начин ще има нещо интересно, за което да говорите.

Ето и какво прави една жена скучна според самите мъже:

1. Тя не опитва нови неща

"Моето мото е откривай, учи и живей. Искам да науча нещо, независимо колко тривиално е. Затова жена, която само следва часовника и не нарушава режима си, би била скучна за мен. Желая да имам до себе си човек, който е отворен и иска да предизвиква себе си и мен чрез откриването на нови неща интелектуално, социално, културно и сексуално."

2. В секса тя...

ДОЧЕТИ ТУК :)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама