Този мъж ще ви каже защо не е скучно да обичате само една жена

  • Този мъж ще ви каже защо не е скучно да обичате само една жена
    Дата:
Дата: 29.12.2016
Iwoman.bg

"Мъжете толкова много се притесняват, че бракът ще ги "остави" само с една единствена жена до края на живота им. Това просто не е истина.

Влюбих се в 19-годишна катерачка, ожених се за 20-годишна любителка на животни, започнах семейство с 24-годишна майка, след което изградих ферма с 25-годишна домакиня и днес съм женен за 27-годишна жена с много мъдрост.

Ако умът ви е здрав, никога няма да се уморите от "една жена". Всъщност ще се изумите от многото красиви версии на нея, които ще получите през годините, след като се ожените за нея. Не казвайте "не" на брака, а "да" и продължавайте да го изричате до сетния си дъх."

Така Дейл Партридж използва социалната мрежа, за да обясни защо бракът само с една жена никога не става скучен. Тайната? Оценявайте как партньорът ви се променя в течение на времето. Неговата съпруга Вероника, например, е била катерач, любител на животни, майка, домакиня и "жена с мъдрост".

"Да, приемам" могат да бъдат 2 от най-трудните думи за казване. Не е чудно, че много младоженци се сковават пред олтара. Какво ако някъде там има някой, който е по-добър?

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.