Винаги има един човек, който е перфектен точно за теб


Винаги има един човек, който е перфектен точно за теб
Снимка: iStock/Guliver

Твърдо вярвам, че само веднъж в живота можеш да намериш някой, който да преобърне света ти напълно! Човек, на който можеш да кажеш неща, които никога не си споделял с друг, и той ще приеме всичко и дори ще иска да чуе още.

Когато нещо прекрасно се случи, няма да имаш търпение да му го разкажеш, защото знаеш, че той ще сподели вълнението ти. Той няма да се притеснява да плаче с теб, когато те боли или да се смее с теб, когато се правиш на глупак.

Ще можеш да споделяш надеждите си за бъдещето, мечтите, които никога няма да се сбъднат, целите, които никога няма да бъдат постигнати и многото разочарования, които животът неизменно поднася.

Той никога няма да нарани чувствата ти или да ти даде усещането, че не си достатъчно добър, а ще те накара да се почувстваш завършен и ще ти разкрие неща за теб самия, които ще те накарат да се почувстваш специален и дори красив.

Когато е наоколо, не ще чувстваш напрежение, завист или съперничество, а единствено спокойствие. Можеш да бъдеш себе си и не ще се тревожиш какво ще си помисли за теб, защото той те обича такъв, какъвто си.

Нещата, които изглеждат маловажни на повечето хора като бележка, песен или разходка, се превръщат в безценни съкровища, пазени дълбоко в сърцето.

Спомените от детството ти се връщат и са толкова ясни и ярки, все едно си отново млад. Цветовете изглеждат по-сияйни и прекрасни.

Смехът става част от ежедневието, в което преди е бил рядкост или изобщо не е съществувал. Един или два телефонни разговора ти помагат да избуташ целия работен ден и винаги те карат да се усмихваш.

Когато той е там, няма нужда от неспирни разговори. Усещаш, че си напълно доволен просто да сте заедно. Неща, които никога преди не са те интересували започват да те палят, само защото знаеш, че са важни за този човек, който е толкова, толкова специален за теб.

Мислиш за него по всякакъв повод и без значение какво правиш. Най-обикновени неща като синьо небе, лек повей на вятъра или дори буреносни облаци на хоризонта, ти напомнят за него.

Отварящ сърцето си, знаейки, че то може да бъде разбито един ден и докато го правиш, разбираш какво е любов и радост, за каквито никога не си мечтал.

Разбираш, че да си уязвим е единственият начин да позволиш на сърцето си да чувства наслада, толкова истинска, че те плаши. Намираш сила във факта, че имаш верен приятел и вероятно сродна душа, която ще ти остане вярна до края.

Животът изглежда напълно различен, вълнуващ и смислен. Твоята надежда и сигурност са в това, че този човек е част от живота ти.

Обичай силно, защото когато има любов тя трябва да се пази.

Защото перфектни хора не съществуват, но винаги има един човек, който е перфектен точно за теб.

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама