Как да си хванете гадже на морето?!


Как да си хванете гадже на морето?!
Снимка: iStock/Guliver

...и как да се отървете след това от него!

В летния сезон обикновено всички се стремим към повече забавления. Едни пътуват повече, други пазаруват, трети започват ново модерно хоби, а други пък търсят любовта. Или бързата свалка. Което и от двете да искате, първо трябва да знаете как да си хванете лятно гадже и по-важното - как да го разкарате след това.

Обикновено летните гаджета не трябва да се задържат дълго, защото ги избираме в момент на умопомрачение. Слънце, жега, хормони и много настроение ни превръщат в акули, които биха изяли всичко живо. След това обаче осъзнаваме, че не всяка храна е за нашия стомах и бързаме да се отървем от нея.

1. Топ локация - пътят към успешната връзка

Ако искате да си хванете яко гадже, трябва да отиде на модерно място. Да, любовта е сляпа, но все пак не толкова, че да я видите в някое малко село с излаз на море. Препоръчваме големите курорти, където купоните са по цяла нощ, хората са непреброими, а възможностите безкрайни. Ако по време на лятната отпуска се наситите на гаджето, винаги може да смените курорта.

2. Изглеждайте уникално

Каквито и съвети да прочетете, ако не се погрижите за външния си вид, никога няма да откриете готино гадже за лятото. Преди почивката отидете на солариум, за да се изравни тенът ви. Посетете козметик за почистване на лицето и веждите, а също отстранете всички косми, които не трябва да бъдат там, където са. Инвестирайте повече пари в бански, който да разкрива каквото трябва и да скрива каквото искате. След това спокойно може да огледате любовния пазар за нещо примамливо. Впоследствие, ако се отегчите, винаги може да сложите стария цял бански, да забравите да се намажете със слънцезащитен крем, да хапнете хубав дюнер с чесън и досадникът сам ще ви изостави!

3. Водете приятелки

Самотните момичета не са особено актуални по крайбрежието. Да, изразяват сила, но все пак са леко тъжна гледка. Група приятелки обаче, които не се страхуват да експериментират с бройката на коктейли "Маргарита", винаги са атрактивна гледка. След като лятното гадже не предизвика интерес, винаги може да кажете, че искате да отделите повече време на момичетата, но ако някоя вечер сте свободна - ще му звъннете!

4. Алкохолът - проблем и решение!

Когато говорим за алкохол - никога не отказвайте питие от готин мъж, но и никога не го пийте докрай. Едно от най-важните неща, на което една жена може да се научи, е издръжливостта. Във всеки един аспект. Мъжете харесват жени, които не се притесняват да пият, освен това ги приемат за равностойни с мъжете, което ги издига в очите им. Все пак, ако някой стане твърде нахален и вече буди съжаление, а не възхищение - винаги може да кажете, че се лекувате от алкохолизъм и бързо да напуснете партито.

5. Секс за една нощ - опасно и вълнуващо приключение

Каквото и да си говорим, сексът за една нощ на морето е като цацата и бирата - вечен хит. Все пак помнете, че винаги трябва да правите безопасен секс и никога с партньор, който е видимо луд. Все пак някои от най-добрите връзки са започнали именно със случаен секс (или поне такъв градски мит се носи, за да не се чувстват много хора неудобно). Ако мъжът не става в леглото и искате да го разкарате, използвайте вечното извинение - беше грешка, имам си приятел, не ме търси! И бързо се включете в следващия голям купон!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама