Как да станеш жена мечта в няколко стъпки - 2 част


Как да станеш жена мечта в няколко стъпки - 2 част
Снимка: iStock/Guliver

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК!   

След като преминете своеобразния начален курс на самоусъвършенстване, е време да навлезете в дълбините на своята личност, за да нанесете съвсем леки корекции. Ако изобщо е необходимо.

Кодово наименование "Готино момиче"

Това не е отделна фаза в развитието ви, а състояние, което трябва да постигнете успоредно с целта си - да бъдете "жена мечта".

"Готино момиче" всъщност е кодово наименование за представителка на нежния пол, която притежава съвкупност от определени качества. Всички те, взети заедно, възбуждат неудържимо привличане у емоционално зрелия мъж и му въздействат на дълбоко ниво. Възможно е първоначално дори да не осъзнава какво му се случва!

Готините момичета внасят положителни мисли и емоции в ситуации от всякакъв тип. Освен това създават преживявания, които мъжете искат да имат отново и отново.Това са жените, които "разбират" социалната и емоционалната динамика, изпълващи живота на мъжете.

Ако сте разбрали същността на това понятие, едва ли ще ви е проблем да коригирате някои черти от характера си и модели на поведение, така че да се превърнете в "готино момиче".

Мисия "Жена мечта" - изпълнена!

Ето я и крайната цел - цел, която всяка дама несъзнателно преследва още от съвсем млада. Какво по-хубаво от това да се превърнеш в "жена мечта" за някого? Да станеш неговата перфектна половинка? Да бъдеш единствена за него?

След като овладеете вътрешния си свят и съумеете да влезете в образа на "готиното момиче", може да преминете към следващия полезен списък. Разберете кои са качествата, които привличат мъжете неудържимо...

- чувство за хумор

- интелигентност и креативност

- загриженост

- схватливост и наблюдателност

- авантюристичност

- увереност и закачливост

- знания и умения

- внимание

- предизвикателство

- агресивност

- самоувереност

- дразнене, напрежение и сексуални умения

- непредсказуемост

Кои от тях притежавате? А кои смятате, че бихте могли да придобиете? Колкото повече качества от изброените притежавате, толкова по-готини ще бъдете в очите на заобикалящите ви мъже. Така намирането на заинтригуван от вашата същност партньор ще бъде лесно като детска игра!

Още изпитани съвети, които ще ви помогнат да изградите силна и пълноценна връзка с прекрасен партньор, може да в прочетете книгата на Кристиян Коен “Единствена за него”. В нея ще откриете гледната точка на един мъж, чиято цел в живота е по света да има повече щастливо обвързани и обичани дами.

И не забравяйте: Най-готиното нещо според мъжа е да имате живот извън него и връзката. Правете нещата, които обичате, особено след като срещнете някого!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Един мъж:


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама